Nieuws

Inhousedag
Let op! Dit artikel is al 199 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werkgever in de spotlight: Coolblue organiseert Inhousedag voor (bijna) afgestudeerde studenten

Heb jij een (bijna) afgeronde master, bijvoorbeeld in de richting van supply chain management, bedrijfskunde of econometrie? En heb je affiniteit met logistiek? Zorg dan dat je jezelf snel aanmeldt voor de Supply Chain Inhousedag van Coolblue. De Inhousedag vindt plaats op donderdag 13 februari en zorgt ervoor dat jij kennis kunt maken met supply chain startersfuncties binnen het bedrijf.

Natuurlijk laat Coolblue je ook het mega magazijn zien (ook wel de schuur van Coolblue), kun je plaatsnemen in de superhelden-vergaderruimte en over de bok heen springen in de gymzaal. De dag wordt gezellig afgesloten met een borrel.

Goed om te weten: mocht je als starter aan de gang gaan bij Coolblue, dan ben je zowel in Rotterdam als Tilburg werkzaam.

Een werkdag supply chain starter

Je start je ochtend in het magazijn in Tilburg. De afgelopen negen maanden was je afwisselend op het hoofdkantoor in Rotterdam, in het magazijn in Tilburg en bezocht je de depots. Daar heb je meegewerkt aan de nieuwste bezorgpropositie voor tv-installatie. Nu is het tijd voor je tweede functie, in de ‘schuur’. Je wilt ervoor zorgen dat tijdens de drukste periodes de pakketjes nóg efficiënter de deur uit gaan. Daarom ga je meebouwen aan de sorteermachine. Hoe kan Coolblue de capaciteit verhogen? Dat is de vraag die jou de komende tijd gaat bezighouden.

Gelukkig ben je niet alleen. Procesverbeteraar Jeroen stelt je voor aan je nieuwe team. Na een kop koffie trappen jullie het project af met een brainstormsessie. Al snel besluiten jullie om een referentiebezoek te plannen. Zo krijgen jullie duidelijker zicht op hoe andere bedrijven het aanpakken. Aan het einde van de dag loop je langs de retourenafdeling. Je bent benieuwd hoe dit proces binnen Coolblue aangepakt wordt. Wellicht dat je de kennis die je op hebt gedaan tijdens je studie, toe kan gaan passen binnen deze afdeling. Je plant een verkennend gesprek in op het hoofdkantoor met Floris, de domeinbaas Returns & Second Chance. Top, weer een kant van logistiek om te ontdekken!

Specificaties & solliciteren

Wil jij in aanmerking komen voor een supply chain startersfunctie bij Coolblue? En je carrière daar meteen een flinke boost meegeven? Zorg dan dat je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding met een stevig kwantitatief component, bijvoorbeeld in de richting van Supply Chain Management, (Technische) Bedrijfskunde of Econometrie.
  • Je hebt een groot hart voor logistiek en je wilt graag een kijkje nemen in de ‘schuur van Coolblue’.
  • Je bent ondernemend, flexibel en vindt het leuk om ervaring op te doen in meerdere functies en afdelingen.

Je kunt je nog tot en met maandag 3 februari aanmelden voor de Inhousedag. Dit kan door je cv en motivatiebrief in te sturen via deze link. Met je motivatiebrief maak je duidelijk waarom je geïnteresseerd bent in de Inhousedag op 13 februari. Op dinsdag 4 februari krijg je al te horen of je geselecteerd bent!

Reageer op dit bericht