Nieuws

Vacatures Coolblue Tilburg
Let op! Dit artikel is al 763 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werkgever in de spotlight: Coolblue zoekt versterking!

Je hebt er ongetwijfeld weleens iets gekocht, reclames van voorbij zien komen of de grappige marketinguitingen op social media gezien: we hebben het natuurlijk over Coolblue! Maar wist je dat Coolblue ook als werkgever de moeite waard is? Voor hun Tilburgse XXL winkel én distributiecentrum hebben ze veel openstaande vacatures. Wij lichten er een aantal uit.

Vacatures Coolblue

Wil je weten welke vacatures Coolblue precies allemaal open heeft staan in Tilburg? Wij hebben er een groot aantal in onze online vacaturebank staan. Neem snel een kijkje!

#1 Junior installateur

Ben jij op zoek naar een baan als junior installateur? Heb je technische affiniteit, bijvoorbeeld door je hobby of voorgaande werkervaring? En heb je minimaal mbo niveau 3 denkniveau? Check dan zéker even de onderstaande vacature:

#2 Teamleider zonnepanelen

Heb je affiniteit met techniek en installatiewerk én heb je 2 jaar relevante werkervaring? Dan is de baan als teamleider zonnepanelen installatie wellicht iets voor jou! Voordelen zijn onder andere de goede reiskosten- en pensioenregeling, het goede salaris en korting op Coolblue producten.

#3 Winkelmedewerker

Ben jij niet per se technisch aangelegd, maar vind je het wel leuk om met consumentenelektronica bezig te zijn? De Coolblue winkel is momenteel op zoek naar een parttime winkelmedewerker. Belangrijk is dat je het leuk vindt om met klanten in gesprek te gaan en ze verder te helpen.

#4 Medewerker inbound

Ben jij minimaal 18 jaar oud en wil je wat extra uren werken? Coolblue zoekt momenteel meerdere inbound medewerkers voor het magazijn in Tilburg. Als inbound medewerker sorteer je onder andere de dozen met producten en ruim je deze producten in. Wil je meer weten? Bekijk dan de onderstaande vacatures:

#5 Medewerker retouren

Als (parttime) medewerker retouren, check je producten waar volgens de klant iets mis mee is (zoals een gebroken scherm). Ook check je producten waar niks mis mee is, maar waar een klant toch niet helemaal tevreden over is. Belangrijk is dat je oog voor detail hebt en dat je het leuk vindt om een klant weer blij te maken.

#6 Orderpicker

Ben jij een aanpakker en werk je goed onder druk? En ben je op zoek naar een baan voor circa drie dagen/avonden per week? Check dan eens de vacature voor parttime orderpicker bij Coolblue. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verzendklaar maken van producten op de picklijst. Lees hier meer:

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht