Nieuws

Let op! Dit artikel is al 99 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werkgever uitgelicht: VDT Advocaten blijft groeien

VDT Advocaten houdt kantoor in Vormenrijk, tegenover het Tilburgse Spoorpark. Het is een full-service kantoor voor het MKB(+) met de focus op Tilburg en omgeving. ‘Wat niet fout gaat, hoef je niet op te lossen’ is één van de motto’s van VDT. Zij betitelen zichzelf dan ook niet als de traditionele advocatenpraktijk die pas ingrijpt als het escaleert; VDT onderneemt met je mee. Ben jij jurist of advocaat in opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Spreekt deze introductie je ook nog eens aan? Lees dan verder.

Geen plaats voor ego’s, wel voor teamplayers

Het juridische vak is vaak solistisch. Dat ziet VDT graag anders. Bij VDT werken ze in teams: een mix van juristen, advocaten, productmanagers en teamsecretaresses, aangevuld met een sales- en marketing team. Er wordt gewerkt met team- en bedrijfstargets, persoonlijke targets zijn bij VDT verleden tijd. Op deze manier ben je altijd bezig met datgeen wat je het leukste vindt en heeft de klant altijd ‘the best man on the job’. De organisatiestructuur binnen het team is plat en overzichtelijk, de sfeer is informeel. Zelf noemen ze het graag ‘echt Brabants’.

Hard werken en nog harder lachen

Bij VDT wordt hard gewerkt en minstens zo hard gelachen. Iedereen wordt aangesproken met “je” of “jij” en dat moet ook wel: werken in een teamverband vereist een open sfeer van betrokkenheid en vertrouwen, aldus VDT. Dit creëert een omgeving waarin iedereen kan werken aan persoonlijke en professionele groei.

Benieuwd hoe huidige medewerkers van VDT dit ervaren? Lees dan eens de verhalen van Wouter VeldhuizenKoen Donkers of Jeannot Coomans.

Prachtig kantoor

VDT Advocaten is gevestigd in het centrum van Tilburg, recht tegenover de ingang van Het Spoorpark. Het kantoor is splinternieuw, modern,  hip en heeft een grote diversiteit aan open en dichte werkplekken. Daarbij bevindt zich bij het kantoor het eigen werkcafé Vormvrij.

Openstaande vacatures

Denk jij dat je goed past bij de waarden van VDT Advocaten? Bekijk dan eens onderstaande vacatures.

Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen bij (en rondom) VDT, volg je ze op LinkedIn of check je de website. Hier publiceren zij regelmatig actualiteiten.