Nieuws

Vacatures Coolblue Tilburg
Let op! Dit artikel is al 681 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werkgever uitgelicht: Coolblue zoekt veel medewerkers

Je hebt er ongetwijfeld weleens iets gekocht, de reclames voorbij zien komen op televisie of de grappige marketinguitingen op social media gezien. We hebben het natuurlijk over Coolblue. Maar ook als werkgever is Coolblue de moeite waard. Voor hun Tilburgse winkel én distributiecentrum hebben ze veel openstaande vacatures. Wij lichten er een aantal uit. 

Vacatures Coolblue Tilburg

Benieuwd naar de openstaande functies bij Coolblue? We hebben een aantal vacatures in onze online vacaturebank staan.

#1: Parttime orderpicker

Lijkt het jou leuk om voor 16-24 uur in het magazijn van Coolblue te werken? De functie is goedbetaald en daarmee een leuke bijbaan in een topbedrijf.

#2: Reachtruckchauffeur

Ben je minimaal 18 jaar oud, kun je zelfstandig werken en wil je genieten van een ongekend goede werksfeer? Coolblue is op zoek naar een reachtruckchauffeur.

#3: Medewerker technische dienst

Heb jij MBO 4 werk- en denkniveau, twee jaar ervaring met technische werkzaamheden en affiniteit met computers & netwerken? Dan is een rol in de technische dienst van Coolblue misschien iets voor jou.

#4: Medewerker retouren

Wil jij 24 tot 32 uur per week aan de slag in het magazijn van Coolblue in Tilburg? Ze zijn op zoek naar een medewerker retouren. Je controleert geretourneerde producten, helpt aan de hand van een klachtomschrijving het probleem van de klant en neemt vervolgens de juiste vervolgstappen. Iets voor jou?

#5: Magazijnmedewerker winkel

Lijkt het jou tof om in het magazijn van de Tilburgse winkel van Coolblue te werken? Ze zijn op zoek naar een magazijnmedewerker.

#6: Apple reparateur

Coolblue is op zoek naar een fulltime Apple reparateur. Heb jij affiniteit met Apple-producten en ben jij op zoek naar een supergave baan met ene topbedrijfscultuur?

#7: Coolblue zoekt chauffeur bezorging

Lijkt het jou leuk om lekker rond te rijden en producten van Coolblue te bezorgen? En dat terwijl je de fooi zelf mag houden en ook nog eens €2,50 eetgeld per werkdag krijgt? Coolblue zoekt een parttime bezorgmedewerker.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht