Nieuws

Tredion
Let op! Dit artikel is al 46 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werkgever uitgelicht: ICT-bedrijf Tredion vestigt nu ook in Tilburg en zoekt versterking

Een tijdje terug interviewden wij Tilburger Luuk Vaessen, hij werkt bij Tredion. Dit ICT-bedrijf met roots in Gorinchem, heeft goed nieuws: zij opende ook een hub in Tilburg. Deze bevindt zich in de bruisende Spoorzone. Ook zijn ze een strategisch partnership aangegaan met Station88. Tredion richt zich op MKB-bedrijven met 2 tot 500 werkplekken. Voor hen staat een gedreven team klaar dat niet stopt voor het doel bereikt is, ze staan altijd voor de klant klaar. Voor dat team zijn zij nog op zoek naar nieuwe collega’s. Wellicht wat voor jou? Lees dan verder.

Een echte ‘Tredionner’ is gedreven, innovatief en heeft een teamgeest. De wereld van ICT draait om innovatie, elke dag wordt er wel iets nieuws ontwikkeld dat weleens heel veel voor bedrijven kan betekenen. Daarom is de ambitie van het ICT-bedrijf om voorop te lopen met het testen van de nieuwste (technologische) oplossingen en gebruiken ze alleen technologieën waar ze écht achter staan. Zo zorgt het team dat hun klanten altijd klaar zijn voor de toekomst.

Tredion zoekt ICT-Adviseur in Tilburg en nog 7 andere toffe vacatures

Als adviseur van Tredion ben je continu in gesprek met bestaande en nieuwe klanten om hen op de hoogte te houden wat er allemaal mogelijk is op het gebied van ICT. Luuk vertelde in het eerder interview dat hij voor deze functie graag Tilburgers aanneemt. “Zij staan midden in de stad, weten wat er speelt, kennen de cultuur en dat vind ik belangrijk. Zeker voor deze functie! Hier worden deals gesloten aan de bar met een biertje, dat gaat in de Randstad toch anders. Tredion heeft dan ook een ambitieuze doelstelling: Tilburgs talent behouden voor de stad. Daar draagt Luuk zijn steentje graag aan bij.

De voordelen van werken bij Tredion ICT

Een echte Tredionner stelt een doel en doet er alles aan om die te halen. Deze energie komt volgens hen voort uit de passie voor het ICT-vak. Een klant verder helpen daar krijgen ze bij Tredion een kick van! En omdat de wereld van ICT draait om innovatie, houden zij hun kennis up-to-date door ‘gewoon te doen’ en door het volgen van je eigen leerpad aan hun eigen Tredion University. Daarnaast halen ze plezier uit de toffe pv-uitjes maar ook tijdens werk. Met elkaar een project draaien, genieten van de muziek, een rondje racen op de playseat of door te mogen werken met de nieuwste technieken. Volgens Tredion is samenwerken en met elkaar kunnen lachen belangrijk om goede prestaties neer te kunnen zetten.

Lees hier alles over de beloftes van Tredion.

Wil jij ook naar the Next-Level?

Wie kunnen beter vertellen hoe het is om te werken bij Tredion, dan de werknemers zelf? Zo lees je hier bijvoorbeeld de verhalen van Jeshua, Femke en Jordy. Benieuwd naar de openstaande functies? Daarover lees je alles in onderstaande vacatures: