Nieuws

Werkgevers in de regio
Let op! Dit artikel is al 12 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werkgevers in de regio die op zoek zijn naar nieuwe collega’s: dit zijn de leukste vacatures

Wekelijks pakken wij een momentje om de leukste vacatures uit te lichten. De vacaturebank staat namelijk weer vol met werkgevers in en rondom Tilburg die wel wat versterking kunnen gebruiken. Lees je mee?

De Groene Vlinder zoekt versterking in meerdere functies

De Groene Vlinder is een brasserie, lunchroom en cafetaria in het hartje van winkelcentrum HeyHoef, in de Reeshof. Om het team te versterken kunnen zij handjes gebruiken in verschillende functies. Ga jij een horecaopleiding beginnen? Wie weet is een stage bij De Groene Vlinder dan wat voor jou. Of ben jij al een horecatopper en op zoek naar een (bij)baan? Kijk dan eens naar de volgende vacatures:

Werken in de zorg

Is een horecabaan niets voor jou? Ook in de zorg, bijvoorbeeld bij Amarant, staan een aantal mooie vacatures open. Zo zijn er functies beschikbaar als jeugdbegeleid(st)er, persoonlijk begeleid(st)er wonen en dagbesteding en meer.

Marketing en communicatie functies

Ben jij een echte communicatie en/of marketing topper? Ook dan kun jij wellicht aan de slag bij één van deze Tilburgse werkgevers.

Andere leuke vacatures

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: