Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1943 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wie heeft dé carnavalshit van het jaar?

Wie heeft dé carnavalshit van het jaar? Daar strijden de deelnemers om tijdens het Blèrconcours op zaterdag 12 december 2015 in het MIDI Theater. Tijdens het groen-oranje feest wordt bepaald welk lied hét carnavalslied van Kruikenstad wordt komend carnavalsseizoen.

Dé carnavalskraker van het jaar

Hofkapel de Sleutelsollers speelt het winnende nummer komende maanden als binnenkomer bij alle officiële bezoeken die de Prins en zijn Gevolg afleggen. Een vakkundige jury buigt zich over de vraag welke voordracht de titel in de categorie ‘Blèren’ verdient. De toeschouwers kiezen bovendien een eigen publiekswinnaar.

Corné Hannink Fotografie is gespecialiseerd in: - Portret fotografie - Zwangerschaps fotografie - Kinder fotografie - Bedrijfs fotografie - Product fotografie - Evenementen fotografie - Bruidsreportages - Fotofeestjes - Workshops: Leren fotograferen met een spiegelreflex camera, Nachtfotografie, studiofotografie, etc
Vorig jaar wonnen ‘Fènpruuvers en de Snuupkes’ het Blèrconcours.

Vur de leut

Naast de ‘officiële’ deelnemers in de categorie Blèren, kunnen deelnemers ook ‘Vur de leut’ meedoen. Iedereen die het leuk vindt om met een bestaande melodielijn of met DJ Kruikenstad te veroveren kan hier aan meedoen. Niets is te dol, niets is te gek. Maak een leuke tekst, zet een carnavalesk optreden neer en verdien eeuwige roem.

Meer weten?

Meer informatie over het Blèrconcours of over carnaval in Kruikenstad? Kijk dan eens op de website van de carnavalsstichting of kijk op Tilburg.com/carnaval.

Reageer op dit bericht