Wie is de leukste ondernemer van Tilburg?

Tilburgers opgelet! Je kunt nu je favoriete ondernemer uit Tilburg nomineren tijdens de verkiezing ‘leukste ondernemer van Nederland’. Je kunt tot 8 november 2015 de ondernemer die jij in het zonnetje wil zetten nomineren. Uiteindelijk kun je tussen 9 november en 20 december 2015 stemmen op de leukste ondernemer.

Foto: Jeroen Peerbolte

Nomineer nu

Ben jij volgens jezelf de leukste ondernemer? Dan kun je gewoon jezelf nomineren en hopen dat er veel mensen zijn die daar hetzelfde over denken. Ben jij geen ondernemer? Dan kun jij je favoriete winkelier, kruidenier, diëtist, paardenverzorger, rijschoolhouder of een hele andere ondernemer in de spotlights zetten.

De verkiezing vindt plaats in alle 393 Nederlandse gemeenten en alle gemeentewinnaars worden gehuldigd tijdens een Award Uitreiking. Je kunt de genomineerde ondernemers op twee manieren beoordelen en dat resulteert uiteindelijk per gemeente in twee titels:

  • De ondernemer met de meeste stemmen
  • De ondernemer met uiteindelijk het hoogste gemiddelde cijfer

In totaal moeten er in Tilburg minstens 50 ondernemers genomineerd worden om deel te kunnen nemen aan deze mooie verkiezing. Na 20 december wordt de top 3 van iedere provincie bekend gemaakt. Buiten de gemeentewinnaar is er uiteindelijk ook een winnaar per provincie en een landelijke winnaar. De spetterende Award Show vindt plaats in het Corpus Experience Center in Leiden. Natuurlijk wordt deze bijeenkomst afgesloten met een gezellige borrel. 

Goed doel

Voor iedere stem die wordt uitgebracht door de stemmers doneert de organisatie €0,05 cent aan KiKa. Daarnaast maken de stemmers ook kans op mooie prijzen. Zo kun je een Smart Watch winnen, maak je kans op een hotel overnachting voor twee personen of geniet je wellicht van een dagje wellness.