Nieuws

vrijwilliger van het jaar
Let op! Dit artikel is al 264 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wie wordt dé Tilburgse vrijwilliger van het jaar? Jij mag het zeggen!

Ken je een vrijwilliger uit de gemeente Tilburg die het verdient om in het zonnetje gezet te worden omdat hij/zij van onschatbare waarde is voor de samenleving? Ben je enorm onder de indruk van een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Tilburg?

Draag hen dan voor voor de vrijwilligersprijzen van de gemeente Tilburg. Op de website kun je hiervoor de speciale voordracht-formulieren downloaden.

Je voordracht(en) kun je insturen tot en met 9 september. Uit alle inzendingen selecteert een deskundige jury drie vrijwilligers en drie organisaties. Deze genomineerden worden zaterdag 28 september bekend gemaakt in het Brabants Dagblad. Daarna kunnen alle inwoners uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout eenmaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en/of vrij-willigersorganisatie. Vrijdagavond 25 oktober weten we wie de felbegeerde Vrijwilligersprijzen van dit jaar in de wacht hebben gesleept. De feestelijke uitreiking wordt verzorgd door Interpolis en Rabobank Tilburg en omstreken.

Jongerenvrijwilligersprijs

Om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en te promoten, reiken we ook dit jaar de Jongerenvrijwilligersprijs uit. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 22 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs. In tegenstelling tot de twee andere categorieën bepaalt enkel de jury wie de Jonge Vrijwilliger van het jaar 2019 wordt.

Reageer op dit bericht