Nieuws

Kwèèkers, Kwèèker, Tilburgse Kwèèker
Let op! Dit artikel is al 560 dagen oud en wellicht niet meer relevant

We verklaren het Kwèèkerseizoen voor geopend: insturen maar!

Het carnavalsseizoen gaat van start en wanneer Tilburg verandert in Kruikenstad, beginnen wij met het verzamelen van carnavalskwèèkers. Uiteraard kunnen we alle Kwèèkers zelf verzinnen, maar we vinden het leuker om dit samen met jullie te doen. Wij verklaren het kwèèkerseizoen bij dezen voor geopend!

Carnavalskwèèkers

Ieder jaar verspreiden wij deze kaartjes met Tilburgse spreuken tijdens carnaval in de Tilburgse horeca. Stuur je favoriete Tilburgse spreuk via onderstaand formulier in en misschien ben jij vanaf dit jaar Opperkwèèker (kruik met een eigen Kwèèker).

Inzending carnavalskwèèker

  • Vul hier jouw Kweeker in

Geen Kwèèkerkalender

Afgelopen twee jaar maakten we een Kwèèkerkalender die aftelde van Elf-Elf tot carnaval. Zoals sommige van jullie al opviel komt de kalender er dit jaar niet. De reden: de Kwèèkers zijn op! Des te meer redenen om nu massaal je Kwèèker in te sturen.

Maar op het gebied van Kwèèkers zitten we zeker niet stil! Met het bezoek van het Koninklijk paar tijdens Koningsdag, is er straks ook een oranje variant verkrijgbaar, oftewel: Tilburgse uitspraken met een Koninklijk tintje. Deze oranje Kwèèkers worden verspreid in de Tilburgse horeca voor- en tijdens Koningsdag. Meer over deze oranje Kwèèkers en het insturen hiervan lees je in dit artikel.

Reageer op dit bericht