Wijziging Aanmeldingsdatum Week van de Amateurkunst

In het weekend van 30 en 31 mei 2015 opent de vijfde editie van de Week van de Amateurkunst in Tilburg en omstreken. Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang. Om amateurkunstenaars en -verenigingen, culturele organisaties en bijvoorbeeld wijkcentra extra tijd te geven om activiteiten aan te melden, is de inschrijfperiode voor de WAK met één week verlengd. Aanmelden kan nu tot uiterlijk dinsdag 10 maart 2015.

Thema

Tijdens de Week van de Amateurkunst krijgen amateurkunstenaars en -verenigingen, culturele en maatschappelijke organisaties de kans zich te presenteren met diverse activiteiten en op verschillende locaties en podia in de gemeente Tilburg. Dit jaar kunnen zij zich laten inspireren door tal van thema’s die centraal staan tijdens de WAK. Zo is de slogan van de WAK 2015: ‘De kleine artiest; een groot talent’. Ook zijn er verschillende jubilea die gevierd worden: vijf jaar WAK Tilburg én WAK Nederland, twintig jaar cultureel verdrag tussen Nederland en Vlaanderen (Beste Buren) en 125 jaar ‘inspiratie Vincent van Gogh’.

Deelnemen

Deelnemen aan de WAK? Meld je dan snel aan! Om er zeker van te zijn dat Art-fact je activiteiten kan meenemen in alle communicatie-uitingen van de WAK, kun je het aanmeldformulier nog tot en met 10 maart opsturen. Activiteiten na deze deadline kunnen uiteraard ook worden opgegeven. Deze worden dan niet de WAKkrant gepubliceerd, maar worden o.a. via de website gepubliceerd. Meedoen aan de WAK, maar organiseer je zelf geen activiteit? Dan zijn er diverse activiteiten waarbij je kunt aansluiten zoals het WAK Openingsweekend in samenwerking met Factorium Podiumkunsten.

Informatie

Ga voor informatie, inspiratie en het aanmeldformulier naar www.art-fact.nl/wak2015. Voor vragen kun je terecht bij Art-fact via info@art-fact.nl of via 013-5360869. Houd de Facebookpagina WAK Tilburg in de gaten voor het meest actuele nieuws. Art-fact, servicepunt voor amateurkunst en tevens coördinator van de WAK ziet de inschrijvingen vol enthousiasme tegemoet!