Nieuws

willem II betrokken
Let op! Dit artikel is al 403 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II Betrokken nodigt 1000 mensen van maatschappelijke organisaties uit

Willem II Betrokken nodigt in samenwerking met Willem II 1000 mensen uit om de wedstrijd Willem II – PEC Zwolle bij te wonen. Met de Kerstgedachte in het achterhoofd gaat Willem II op zaterdag 16 december rondom Willem II – PEC Zwolle deze mensen een bijzondere avond geven door ze het warme gevoel van de ‘Willem II familie’ te laten beleven.

Willem II selecteert tien projecten die we allen 100 ‘wildcards’ geven, waarmee ze 100 cliënten, bewoners, deelnemers of vrijwilligers het ‘Gevoel
van Thuis’ kunnen geven. Deze tien organisaties zijn slechts een greep uit de sociaal-maatschappelijke organisaties en initiatieven uit Tilburg en omstreken welke Willem II Betrokken omarmt. Door middel van deze bijzondere actie zet Willem II Betrokken deze organisaties en mensen in het zonnetje.

Organisaties die een wildcard ontvangen zijn: Met je Hart, Op de Stip, Amarant, Metilschool, IMC Weekendschool, ETZ Ziekenhuis, Wijkraad Zuiderkwartier, Quiet500, Playing for Success en Libra Revalidatie & Audiologie.

De warming-up

Samen met een Willem II-speler en mascotte Kingo gaat Willem II bovenstaande projecten of instanties bezoeken en mensen uitnodigen. Het bestuur of de contactpersoon ontvangt 100 wedstrijdkaarten.

De wedstrijd

De wedstrijddag staat in het teken van het ontzorgen van deze bijzondere mensen. Zij staan die dag centraal. Voor alle 1000 deelnemers zorgt Willem II, indien nodig, voor vervoer en/of parkeerplaatsen. In het Koning Willem II stadion ontvangen de deelnemers een Kerstmuts.

De nabeschouwing

Van de hele dag wordt een mooie reportage gemaakt. Van het vervoer met een bus van Arriva tot de wedstrijdbeleving van deze 1000 mensen. Deze reportage wordt op social media gedeeld op Kerstavond of Eerste Kerstdag.

Reageer op dit bericht