Willem II gaat voor Ten Miles!

Het Rood Wit en Blauw staat niet alleen Willem II goed. Het geeft komende maand ook lopers leeuwenmoed! Als Willem II supporters zien we graag meer rood-wit-blauw op straat. En waar kunnen we dan beter beginnen dan tijdens de Tilburg Ten Miles (TTM)? Op zondag 7 september (een voetbalvrij weekend in de Eredivisie!) vindt de 22e editie van dit grote hardloopevenement plaats. Duizenden lopers verschijnen aan de start, onder wie veel Willem II fans. De Klankbordgroep Marketing & Communicatie heeft in samenwerking met Willem II een speciale actie bedacht. Elke loper die in Willem II shirt meeloopt, maakt kans op een gratis kaartje voor een thuiswedstrijd van de Tricolores.

Wat moet je doen om in de prijzen te vallen?

  • Doe mee aan de Tilburg Ten Miles in het schôônste shirt van ‘t làànd
  • Elke loper die met een Willem II shirt aan door huisfotograaf Geert van Erven op de foto wordt gezet, maakt kans op een gratis kaartje voor een thuiswedstrijd van de Tricolores. Als jouw foto op de Facebook-pagina van Willem II wordt geplaatst, kun je met je startnummer het kaartje komen afhalen.

Bewaar je startnummer dus goed!

Rood Wit Blauwe Bocht

Tijdens de Tour de France wordt de Alpe d’Huez omgetoverd tot een Nederlandse berg. Vele landgenoten staan langs de kant om de Oranjerenners te ondersteunen. Bocht zeven van deze Alpenreus is beter bekend als de Nederlandse bocht. Onze Klankbordgroep denkt: wat in Frankrijk kan, kan in Tilburg ook! Tijdens de Tilburg Ten Miles (TTM) wordt de bocht Piusstraat-Paleisring omgedoopt tot de Rood-Wit-Blauwe Bocht. Het zou mooi zijn om, naast het Rood-Wit-Blauwe Straotfist tijdens d’n Opstoet, ook tijdens de TTM een traditie op te bouwen. Alle lopers en hun supporters zijn van harte welkom om hier tijdens de TTM sfeer te komen proeven.

Ook Kingo is aanwezig

Natuurlijk vergeten we ook de jeugd niet tijdens dit jaarlijkse hardloopfeest. De nummers één, twee en drie van de Rooi Pannen Cityrun (jongens en meisjes) krijgen op het podium twee gratis kaartjes voor een thuiswedstrijd van Willem II. Deze attentie zal worden uitgereikt door Kingo, de beroemde mascotte van Willem II. Bij de finish van de Interpolis Familyrun zal hij assisteren bij het uitreiken van de medailles en gaat hij op de foto met de deelnemertjes.

Tricolores gaan voor 10!

De actie “Tricolores gaan voor Ten Miles” maakt deel uit van “Tricolores gaan voor 10”, een initiatief van de Klankbordgroep Marketing & Communicatie in samenwerking met Willem II. Doel van deze gezamenlijke campagne: gedurende het seizoen de grens van 10.000 seizoenkaarthouders passeren. Heeft jouw bedrijf, supporters- of vriendengroep ook een idee voor een leuke actie in het kader van “Tricolores gaan voor 10”? Stuur dan een e-mail naar tricoloresgaanvoor10@gmail.com. Samen gaan we voor een vol stadion!