Nieuws

Willem II TOTO
Let op! Dit artikel is al 185 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II legt TOTO vast als shirtsponsor

TOTO en Willem II gaan voor de komende drie seizoenen een samenwerking aan. Onderdeel van de langjarige deal is dat TOTO als shirtsponsor op de linkermouw van de wedstrijdshirts te zien is.

Foto: Toin Damen

Via TOTO.nl kunnen sportliefhebbers een voorspelling plaatsen op sportwedstrijden. Arno de Jong (chief marketing officer TOTO): “Een club die speelt in het prachtige Koning Willem II stadion verdient een sponsor als TOTO. Want daar voelt Koning TOTO zich thuis. We zijn trots het prachtige shirt van de Tricolores te mogen sieren.”

Prachtig A-merk

Jos de Kruif (commercieel manager): “Wij zijn erg verheugd met deze kersverse samenwerking met een prachtig Nederlands A-merk. Met deze meerjarige overeenkomst spreekt TOTO vertrouwen in ons uit en levert TOTO een mooie bijdrage aan Willem II. Hiermee kan de club de komende jaren aan de realisatie van de ambities werken. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Over TOTO

TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is één van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij meer dan 45 miljoen euro in de Nederlandse sport via het NOC*NSF.