Nieuws

koningsdag willem II
Let op! Dit artikel is al 389 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Breek de week tip: Willem II opent haar poorten tijdens jaarlijkse Koningsdag

Ben jij fan van Willem II en wil je handtekeningen jagen van de spelers? Of meedoen met een van de vele activiteiten rondom het Koning Willem II Stadion? Woensdag 4 september wordt de afgelaste Koningsdag ingehaald. Op het terrein voor het Koning Willem II stadion zijn van 16.00 tot 19.30 uur allerlei activiteiten en vindt uiteraard de spelerspresentatie plaats. 

Op Koningsdag kun je onder andere jouw skills laten zien op het straatvoetbalveld of in de pannakooi, bij verschillende kraampjes meespelen om mooie (Willem II-) prijzen of een drankje drinken met andere Willem II’ers op het plein bij Jupilercafe D’n Beitel. Ook aan onze jongste stoere kerels en meisjes is gedacht: zo is er bijvoorbeeld een stormbaan, kun je je laten schminken en kun je uiteraard op de foto met Kingo!

Programma Koningsdag Willem II

Hieronder zie je het programma.

  • 16:00 uur: terrein open
  • 17:30 uur: spelerspresentatie
  • 18:00 uur: handtekeningen en foto’s scoren van jouw Willem II-helden
  • 19:30 uur: einde Koningsdag

Omdat de Koningsdag deels tijdens etenstijd plaatsvindt, staan op het terrein extra eetkraampjes en zitplekken. Zo kun je samen met andere Willem II’ers gezellig aan tafel!

Laatste kans op jouw seizoenkaart

Op Koningsdag hebben Willem II-supporters de laatste kans om een seizoenkaart te bestellen. Inmiddels hebben al 10.250 supporters een seizoenkaart. Je kunt op Koningsdag tot 19.30 uur jouw seizoenkaart bestellen bij de stadionreceptie. Ook online kan dit tot 4 september 19.30 uur. Meer informatie over een seizoenkaart vind je hier.

Reageer op dit bericht