Willem II organiseert supportersfestival rondom Utrecht-thuis

willem II - fc groningen

Rondom de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van aanstaande zaterdag organiseren verschillende supportersverenigingen, Bonheur Horeca Groep en Willem II voor alle supporters van Willem II het ‘Kings Square’.

Foto: 11 Shots Media

Op dit supportersplein zijn verschillende activiteiten voor jong en oud en uiteraard is er genoeg lekkers te eten en te drinken. Zo staan er foodtrucks van Cookaholics, Broodje Jantje en mag uiteraard het befaamde broodje beenham niet ontbreken. Verder wordt het bierassortiment uitgebreid. Naast de pilsener van Jupiler kun je op Kings Square ook een heerlijk witbiertje, Leffe Dubbel en andere speciaalbieren drinken.

De jongste supporters kunnen zich tijdens dit kleine supportersfestival onder andere uitleven op het springkussen, terwijl de overige supporters kunnen genieten van een broodje Jantje of een speciaalbiertje. Uiteraard brengt een DJ de stemming voor aanvang van de wedstrijd tegen FC Utrecht er graag in!

Kings Square

Het Kings Square bevindt zich tussen het gebouw van Van Boekel, Smits & Willems en het kassagebouw en is geopend vanaf 19.15 uur tot drie uur na afloop van de wedstrijd. Doordat het Kings Square wordt afgeschermd, kunnen alle supporters die naar de wedstrijd Willem II –  FC Utrecht gaan, continu in- en uitlopen.

Er zijn nog voldoende kaarten te koop voor Willem II – FC Utrecht. Ga naar www.besteljekaartje.nl, bestel je kaartje en ga gezellig naar Kings Square voor een geslaagde voetbalavond.

kings square