Nieuws

bekerfinale shirts
Let op! Dit artikel is al 199 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II spelers signeren wedstrijd gedragen bekerfinale shirts voor online veiling

Wil jij een unieke herinnering aan dé wedstrijd van het jaar in huis halen? Dat kan! Aanstaande zondag kan je namelijk vanaf de aftrap meebieden op het ultieme Willem II fan-item: een écht gedragen en gesigneerd shirt van jouw Tilburgse held! Wie weet bezit jij straks een shirt van de wedstrijd waarin Willem II zich geplaatst heeft voor het Europese voetbal!

De opbrengst van de shirtveiling zal ten goede komen aan de maatschappelijke tak van Willem II: Stichting Willem II Betrokken. Meedoen? Ga dan naar www.matchwornshirt.com.

Steun projecten van Willem II Betrokken

Willem II vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Willem II Betrokken is in het leven geroepen om deze maatschappelijke activiteiten beter te begeleiden en te ondersteunen. De stichting is voornamelijk gefocust op het verbeteren educatie en gezondheid en het creëren van meer wederzijds respect. Met de campagnes als ‘Scoor een boek’ en ‘Libra Fit & Fun dag’ gebruikt Willem II Betrokken de kracht van het voetbal en de club om een positieve bijdrage te leveren aan maatschappij. Meer weten over de projecten van Willem II Betrokken? Kijk dan op de website!

Bieden vanaf de aftrap

Alle shirts van de Willem II spelers die het veld betreden worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling opent op het moment van de aftrap en sluit 4 dagen later. Dit betekent dat je zondagavond tijdens de wedstrijd al live kan bieden op jouw favoriete shirt! Meedoen kan via www.matchwornshirt.com – ook vanaf je mobiele telefoon.

Reageer op dit bericht