Nieuws

willem II trainingsplan
Let op! Dit artikel is al 247 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II start eigen trainingsplan voor kids onder de 15 jaar

Na meerdere succesvolle talentendagen is het zover: het Willem II Trainingsplan gaat van start. De afgelopen periode heeft de Willem II Voetbalacademie voetballers in de leeftijdscategorieën onder 10 t/m onder 15 uit de regio Tilburg en omstreken de kans geboden om zich in de kijker te spelen op een van de talentendagen. Inzet op deze dagen was een startbewijs voor het trainingsplan.

Onder 10 t/m 12 en Onder 13 t/m 15

De spelers uit de categorieën onder 10 t/m 12 jaar komen voort uit de talentendagen die georganiseerd werden met de regionale samenwerkingsclubs. De onder 13 t/m onder 15 heeft via een open inschrijving kunnen deelnemen aan een talentendag. Woensdag 23 oktober zullen zij voor de eerste keer getraind gaan worden op het nieuwe jeugdcomplex aan de Rueckertbaan.

Onder 8 en 9

Voor de leeftijden onder 8 en onder 9 geldt een vrije inschrijving. Deze inschrijving staat nog steeds open. Inschrijven voor het Trainingsplan kan t/m dinsdag 15 oktober, klik hier voor meer informatie. Nadat de inschrijving in goede orde is ontvangen, zul je zo snel mogelijk informatie ontvangen over je deelname, verwachtingen en betaling(-en).

Steun de voetbalacademie van Willem II

Wil je als bedrijf een steentje bijdragen aan de Willem II Voetbalacademie? Willem II informeert je graag over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Reageer op dit bericht