Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1658 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II supporters betalen de meeste euro’s per goal

Dat Willem II supporters tot de meest trouwe en loyale supporters van Nederland behoren, wisten we al langer. Dat bewijst een onderzoek van besparingsplatform Kortingscode.nl ook. Zij hebben uitgezocht welke supporters het meeste geld betalen per doelpunt dat ze van hun eigen club zien. De absolute winnaars zijn de supporters van Willem II. Deze trouwe supporters betaalden afgelopen seizoen per doelpunt €11,35. 

Verleng je SeizoenClubCard

De technische staf van Willem II is momenteel heel druk bezig met het samenstellen van de selectie voor komend seizoen. Zij gaan er alles aan doen om te zorgen dat Willem II supporters komend jaar minder geld betalen per doelpunt. Laat zien dat je een trouwe en loyale supporter bent en verleng vandaag nog je SeizoenClubCard.

Voor bepaalde doelgroepen zijn er speciale regelingen. Zo kunnen kinderen gratis naar binnen met de 013-actie en kun je met aangepaste voorwaarden je seizoenskaart verlengen als je deelneemt aan de meedoenregeling. Ook medewerkers van Interpolis ontvangen een korting. 

Reageer op dit bericht