Nieuws

sfeeractie tilburg tifosi
Let op! Dit artikel is al 261 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II supporters kunnen vanaf nu hun seizoenkaart verlengen

Wat heeft Tilburg afgelopen seizoen genoten van Willem II! De Tricolores eindigde na de vroegtijdige afsluiting van de competitie op een prachtige vijfde plek. Daarmee heeft Willem II recht op Europees voetbal. Hoewel er gezien de coronacrisis nog veel vragen zijn over het nieuwe seizoen, kunnen supporters hun plek in het stadion vanaf dinsdag 12 mei tot en met 1 juni verlengen.

Dat betekent dus dat de verkoop voor het verlengen van je seizoenkaart nu is begonnen. Ook Willem II kan in deze moeilijke tijden zonder inkomsten je steun goed gebruiken. Voor supporters op de KingSide nog een extra argument om je seizoenkaart zo snel mogelijk te verlengen: er staan zo’n 500 supporters op de wachtlijst die na 1 juni de kans krijgen om je plekje over te nemen.

Voordelen verlengen

Willem II snapt dat er door de coronacrisis een hoop vragen zijn omtrent het aanschaffen van een seizoenkaart. Immers staat nog helemaal niet vast of de competitie start met publiek in het stadion. Toch heeft de club wat voordeeltjes mocht je er ook komend seizoen weer bijzijn:

  • Mochten er wedstrijden zonder publiek worden gespeeld, wordt dat tegoed op je seizoenkaart naar rato gecompenseerd. De wedstrijden die zonder publiek worden gespeeld en je niet kunt bezoeken, schuift dan als tegoed op naar het seizoen erop bijvoorbeeld.
  • Willem II biedt supporters die er komend jaar weer bij zijn het eerste thuisduel in de Europa League kosteloos aan, mits er dan met publiek gevoetbald mag worden.
  • Willem II was voornemens om de prijzen in het stadion te verhogen. Dit doen ze nu niet waardoor je tegen huidig tarief je kaart kunt verlengen.

Veel vragen

Toch weet de club dat er veel vragen op zich af gaan komen. Daarom hebben ze een speciale pagina geopend waar je alles kunt vinden over het verlengen van je seizoenkaart en ook vragen kunt stellen. Ook de tarievenkaart en informatie over de meedoenregeling & 013 actie (kinderen profiteren van gratis seizoenkaart) zijn hier te vinden.

Wat vooraf goed is te weten, is dat het Koning Willem II stadion volgend seizoen rookvrij is. Er mag dus niet meer gerookt worden. Na 1 juni vervalt je recht op jouw eigen plek. Verhuis je volgend seizoen liever naar een andere plek? De verhuisperiode is van 4 t/m 11 juni. De vrije verkoop start 15 juni.

Reageer op dit bericht