Willem II supporters opgelet: vrije verkoop seizoenkaarten gestart

sfeeractie tilburg tifosi

Nadat huidige seizoenkaarthouders de kans hebben gehad om hun plekje in het stadion te verlengen of te verhuizen naar een ander vak, is het vanaf maandag voor iedereen mogelijk om een seizoenkaart van Willem II te bestellen. De vrije verkoop start om 09:00 uur via de website van Willem II.

Hoewel het nog onbekend is of er vanaf de start van de nieuwe competitie – waarschijnlijk halverwege september – met een vol stadion kan worden gespeeld, blijken de supporters van Willem II buitengewoon coulant richting de club. Zij zagen af van een financiële compensatie omdat een aantal wedstrijden van afgelopen seizoen niet gespeeld zijn. Ook verlengden Willem II supporters massaal hun seizoenkaart. Nog nooit werden er in de eerste weken van de verkoop zoveel seizoenkaarten verkocht. De KingSide is inmiddels ook helemaal uitverkocht.

Vrije verkoop seizoenkaart Willem II

Wedstrijden van Willem II zijn een belevenis op zich. Niet alleen vanwege de sportieve prestaties op het veld, ook vanwege de sfeer in het Koning Willem II Stadion. De energie van de KingSide straalt over naar de rest van het stadion en dat levert prachtige momenten op.

Benieuwd naar de prijzen van de seizoenkaarten komen seizoen? Check dan het tarievenoverzicht. Goed om te weten: mochten er wedstrijden worden gespeeld zonder publiek, word je uiteraard door Willem II gecompenseerd.

Kinderen gratis

Wist je dat Willem II de mogelijkheid aanbiedt voor kinderen om gratis naar Willem II te gaan? Als je kind lid is van Willem II Kings en je schaft als ouder of verzorger een seizoenkaart aan voor bepaalde vakken, dan is de seizoenkaart voor je zoontje of dochter gratis. Check de mogelijkheden op de website van Willem II.