Nieuws

seizoenskaart willem II kopen
Let op! Dit artikel is al 194 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II supporters opgelet: lees hier alles over de seizoenskaartverkoop

Wat hebben we afgelopen seizoen genoten van Willem II en met name de supporters. Supporters die de club zowel in eigen huis als in andere stadions door heel het land steunden. Een halve finale die uitmondde in een gigantisch volksfeest met een finale waar 18.500 Tilburgers aanwezig waren als toetje. 

Inmiddels zijn de spelers en staf van Willem II op vakantie en is technisch directeur Joris Mathijsen druk bezig met de samenstelling van de selectie. Die selectie wil natuurlijk graag in een kolkend Koning Willem II Stadion spelen en inmiddels is de SeizoenClubCard verkoop begonnen. Lees hieronder alles wat je moet weten.

Verlengen

Heb jij al een SeizoenClubCard? Dan kun je vanaf vandaag je plekje in het stadion verlengen. Het verlengen van jouw seizoenkaart gaat online het gemakkelijkst en het snelst. Gebruik bij het verlengen deze handige handleiding. Kom je er even niet uit? Bel (013 5490 590) of mail (ticketing@willem-ii.nl). Liever niet online bestellen? Ga dan langs de stadionreceptie.

Die is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur geopend. Op dinsdag 28 mei en dinsdag 4 juni is de receptie tot 20.00 uur open. Dinsdag 28 mei is de fanshop van 09.00 tot 20.00 uur geopend. Ook fijn: op het gehele assortiment geldt momenteel grote kortingen!

Vrije plekken in de verkoop

Heb jij geen seizoenkaart en wil je toch zo snel mogelijk al jouw vaste plek vastleggen? Dat kan! Alle plekken die afgelopen seizoen niet door een seizoenkaarthouder bezet waren, gaan eveneens vanaf 28 mei in de verkoop. Dit geldt ook voor de vakken zonder stoelnummering (m.u.v. de vakken A, B en C). Bekijk hier de handleiding.

Verhuizen

Seizoenkaarthouders die naar een andere vaste plek willen, kunnen van 11 juni (09.00 uur) t/m 14 juni (17.00 uur) verhuizen. Dit geldt enkel voor seizoenkaarthouders die gedurende het seizoen 2018/2019 een seizoenkaart hebben gehad. Check hier de handleiding.

Het is vanwege een overvolle wachtlijst niet mogelijk om een SeizoenClubCard voor de KingSide aan te schaffen als je hier nog geen SeizoenClubCard voor had.

Vrije verkoop

Vanaf 18 juni gaan alle niet vergeven plekken in de verkoop. Online een nieuwe seizoenkaart bestellen kan alleen wanneer je geregistreerd staat. Registreren kan via besteljekaartje.nl. Heb je eerder losse wedstrijdkaarten besteld? Dan heb je al een account. Gegevens kwijt? Het opvragen daarvan kan via besteljekaartje.nl . De handleiding voor het aanvragen van een seizoenkaart vind je hier.

013-actie

Kinderen die de 013-seizoenkaart willen verlengen, kunnen dit samen met een ouder/voogd per e-mail doen of bij de stadionreceptie. Let op: voordat een 013-seizoenkaart verlengd kan worden, dient eerst de seizoenkaart van de ouder/voogd verlengd te zijn! Kies je voor een e-mail? Vermeld in jouw e-mail:

  • dat je al lid van de WII-Kings bent
  • het klantnummer (het nummer op de seizoenkaart) van de betalende ouder/voogd
  • de vakkeuze van de ouder/voogd

Prijzen

Ben je benieuwd naar de prijzen per vak? Check dan dit artikel.

Uitwedstrijden bezoeken

De uitwedstrijden van Willem II waren afgelopen seizoen ongekend populair en de verwachting is dat de uitvakken ook komend seizoen uitpuilen. Wil jij dit een keer meemaken? Dan is het handig om te weten dat je als lid van KingZine of de supportersclub €10,- korting op elke uitwedstrijd krijgt die je per bus bezoekt. Je betaalt per jaar lidmaadschap (en bij een bezoek van twee uitwedstrijden ben je al voordeliger uit).

Steun Tilburg Tifosi

Tilburg Tifosi is verantwoordelijk voor de aankleding in het stadion en de verschillende sfeeracties. Iedereen kan zich wel de indrukwekkende actie in de Kuip herinneren. Een megadoek van 3000 m² werd onthuld en de reacties waren lovend. Voor zulke acties is heel veel geld nodig. Wil jij je steentje bijdragen? Je kunt vrijblijvend doneren door geld over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0184593344 op naam van Tilburg Tifosi.

Reageer op dit bericht