Nieuws

heracles almelo
Let op! Dit artikel is al 1643 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II verlengt meer seizoenskaarten dan voorgaande jaren

Willem II leeft in Tilburg! De club verlengde afgelopen weken meer SeizoenClubCards dan de jaren ervoor en naar verwachting is de fanatieke tribune van de Tricolores binnen een aantal weken uitverkocht. 

De afgelopen weken kregen bestaande seizoenskaarthouders de kans om hun huidige plek in het stadion te verlengen. Daar maakten 5.539 supporters gebruik van. Vooral de KingSide is erg populair. De tribune is inmiddels voor 90% gevuld. Vorig jaar stond de teller na de ‘verlengdeadline’ op 5.265 verlengde SeizoenClubCards. Willem II ‘plust’ dus een kleine 300 kaarten en ligt op koers om de doelstelling van 10.000 verkochte seizoenskaarten bij aanvang competitie te halen.

Op naar de 10.000 SeizoenClubCards

De technische staf van Willem II is onder leiding van Joris Mathijsen druk bezig met het samenstellen van het ‘nieuwe’ Willem II. Keeper Timon Wellenreuther en verdediger Fernando Lewis tekende al een contract en daar komen komende weken nog meer namen bij.

Heb jij al een SeizoenClubCard en wil je verhuizen naar een andere plek in het stadion? Dat kan deze week. De vrije verkoop begint volgende week. Dan hebben alle supporters van Willem II die afgelopen jaar geen plek in het stadion hadden de kans om een SeizoenClubCard aan te schaffen. Meer informatie over de verkoop van SeizoenClubCards lees je op de website van Willem II.

Reageer op dit bericht