Win €1000,- met je idee voor de binnenstad

Bedenk een verrassend idee waarmee je de binnenstad verrijkt en verdien €1000,- om je idee meteen uit te voeren. Zo simpel is het concept van Awesome Foundation dat momenteel de wereld verovert. Stuur snel je idee in en wellicht mag jij je idee toelichten in een korte pitch. 

Foto: Martijn van der Pol

Pitchavond op 2 maart

De tijd dringt! Nog maar even om jouw pitch op te sturen. Wat zou volgens jou echt een toegevoegde waarde zijn voor Tilburg? Een levensgrote trompet op het Pieter Vreedeplein, een brug over de gesloten V&D om toch een snelle route naar de Heuvelstraat te hebben, balustradeversierders met tropische opdruk voor de Katterug, discobollen in de straatverlichting? Gooi jouw idee in de groep en wie weet win je 1000,- euro om het binnen twee maanden te realiseren. Heb je toch een mooi steentje bijgedragen aan jouw binnenstad en misschien haal je het nieuws er wel mee. Eeuwige roem in het verschiet dus.

Goed, lang verhaal kort: je hebt immers nog maar beperkte tijd voor de pitchavond van 2 maart. Stuur nu jouw idee in.

Over Awesome Foundation

Zomaar duizend euro ontvangen voor een fantastisch idee. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Awesome Tilburg maakt dromen waar. Hoe horen we je vragen. Meld je aan voor een van onze tweemaandelijkse pitchavonden en presenteer jouw idee. Het maakt niet uit hoe gek of visionair het plan is, als het maar voor de volgende pitchavond uit te voeren is. De investeerders bepalen na de pitches welk plan de duizend euro verdient. Wie dat zijn?