Win een Tour Culinair voor twee personen

Tilburg Culinair is jarig! Al vijfentwintig jaar kunnen we naar dit heerlijke evenement in onze stad en dat gaan we vieren. In samenwerking met zes deelnemers van Tilburg Culinair 2015 organiseert Tilburg.com een heuse Tour Culinair.

En nu horen we je denken: wat is dan een Tour Culinair? Samen met jouw meest favoriete persoon maak je kans op een voorproefje van Tilburg Culinair. In totaal gaan jij en vijf andere fijnproevers op pad en worden jullie rondgereden in een limousine van restaurant naar restaurant. Bij elke culinair-deelnemer krijgen jullie een gerecht waardoor het een heerlijk avondvullend programma wordt. Lees even verder om te zien hoe je kans maakt op deze prijs.

Wie doen er mee?

In totaal staan er dit jaar dertien restaurants op Tilburg Culinair. Zes deelnemers zorgen ervoor dat je al helemaal in de stemming komt voor het evenement eind september (24 t/m 27 september). Daarnaast zorgt Splendeur Limousines ervoor dat jullie geheel in stijl op jullie bestemming arriveren. Deze restaurants doen mee aan de Tour Culinair:

Hoe doe je mee?

Loopt het water je in de mond? Doe dan mee aan de prijsvraag! Via de Facebook-pagina van Tilburg.com maak je kans op deelname aan de Tour Culinair. Tag op Facebook met wie jij deze prijs wilt verzilveren en je maakt kans.

Tilburg Culinair bestaat 25 jaar en om dat te vieren trakteren wij samen met de deelnemers op een heuse ‘Tour Culinair’… Posted by Tilburg.com on woensdag 9 september 2015

Handig om te weten

De Tour Culinair vindt plaats op dinsdag 15 september tussen 16.00 uur en 22.30 uur. Houd er rekening mee dat dit ook iets later kan worden. Vrijdag 11 september maken we de prijswinnaars bekend. Tilburg.com neemt dan per e-mail contact met je op.