Nieuws

overkapping emmapassage
Let op! Dit artikel is al 1461 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Win een winkel in de Emma Winkelpassage

“ Droom je er al jaren van jouw eigen zaak te beginnen? Dat kan want ik ben een winkel en jij kunt mij winnen!” Dit zijn de eerste regels van het gedicht op de ramen van winkel nr. 9 in de Emma Winkelpassage. En zo is het! Heb jij een mooi idee voor een winkel op deze locatie? Beschrijf je winkeldroom in maximaal 10 A4-tjes en mail deze vóór 23 oktober 2015 naar wineenwinkelintilburg@gmail.com. En wie weet wordt jouw winkeldroom werkelijkheid van november 2015 t/m april 2016. Met de feestdagen voor de deur maak je meteen een vliegende start!

Emma Winkelpassage

De Emma Winkelpassage biedt jouw talent een unieke kans in het centrum van Tilburg. Want vanaf nu maak jij kans op het winnen van een moderne winkelruimte in de Emma Winkelpassage voor de duur van zes maanden, in de periode van november 2015 t/m april 2016. Zes maanden huurvrij dus! Een mooie kans dus om jouw dromen te laten uitkomen of wellicht zelfs een tweede zaak te starten! Dus heb jij een fantastisch idee voor een nieuw winkelconcept op deze spot in de Emma Winkelpassage dan dagen je nieuwe collega ondernemers je uit om jouw plan vóór 23 oktober 2015 op maximaal 10 a4-tjes te sturen naar wineenwinkelintilburg@gmail.com.

Doe mee!

Jouw inzending zal door de jury onder andere worden beoordeeld op creativiteit, ondernemerschap, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid, toegevoegde waarde winkelgebied ‘Emma Winkelpassage’, financiële haalbaarheid en commerciële propositie. In de jury die de plannen gaan beoordelen zitten onder meer vertegenwoordigers van winkeliersvereniging Emma Winkelpassage, Binnenstad Management Tilburg, Ondernemersfonds Tilburg en INRETAIL.

Met deze actie biedt de Emma Winkelpassage talent een tijdelijke plek om een eigen zaak te starten en poogt zij op een ludieke manier iets te doen aan de toenemende leegstand in onze binnenstad. *Het pandnummer in de Emma Winkelpassage betreft in beginsel nummer 9, dit kan in een later stadium echter nog wijzigen.

Reageer op dit bericht