Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1423 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Winactie voor Tilburgse schrikkeldag jarigen

We hebben een extra dag dit jaar! Dit jaar telt februari 29 dagen en dat maakt van aanstaande maandag een schrikkeldag. Het Nibud rekende al uit dat deze schrikkeldag per gezin zo’n 60 euro kost, maar er zijn ook voordelen!

Zo kost het niet alleen extra geld, maar mag je ook een dag extra sporten met je sportschoolabonnement, bellen voor hetzelfde bedrag of een dag ‘gratis’ je woning huren. Ook de pechvogels die ooit ter wereld kwamen op een schrikkeldag, kunnen eindelijk hun verjaardag weer vieren dit jaar.

Cadeaus weggeven

En dat vinden wij leuk, want eigenlijk is het best wel zielig dat deze jarigen maar eens in de vier jaar hun verjaardag écht kunnen vieren. Daarom hebben wij een verrassing voor deze jarigen bedacht. We gaan cadeaus weggeven!

In samenwerking met vier Tilburgse eetcafés – Café Stoffel, Café Polly Maggoo, Havana en Café Bolle – geven we namelijk een bioscoopmenu cadeau aan vier schrikkel-jarigen. Ben je op 29 februari geboren of ken je iemand die op schrikkeldag jarig is? Tag deze persoon in de reacties en geef even aan waar je een bioscoopmenu wil nuttigen.

Handig om te weten

  • Je kunt een bioscoopmenu winnen bij Café Stoffel, Café Polly Maggoo, Havana en Café Bolle;
  • De prijs is te verzilveren op 29 februari 2016;
  • Bij het verzilveren van de prijs moet de jarige een legitimatiebewijs laten zien;
  • De prijs bestaat uit een bioscoopmenu voor twee personen, inclusief twee consumpties per persoon en twee kaartjes voor Pathé Tilburg;
  • Na het ontvangen van de prijs, mag je zelf een film uitkiezen en reserveren bij Pathé;
  • De prijswinnaars worden maandag 29 februari om 09.30 bekend gemaakt op de Facebook-pagina van Tilburg.com;
  • In totaal worden er vier jarigen uitgekozen.

Ben je of ken je iemand die op 29 februari is geboren? Doe dan zeker mee aan de Facebook-actie!

//

Maandag is het schrikkeldag! Ben je geboren op 29 februari? Dan is het feest! Om deze bijzondere verjaardagen te vieren…

Geplaatst door Tilburg.com op vrijdag 26 februari 2016

Reageer op dit bericht