Nieuws

zoete zaken 3
Let op! Dit artikel is al 397 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Winnaar Koningsdag etalagewedstrijd: de gouden taart van Zoete Zaken

Wat zal de koninklijke familie zich welkom voelen in Tilburg tijdens Koningsdag! De hele binnenstad heeft namelijk een oranje tintje gekregen. Het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg vindt het erg belangrijk dat de binnenstad sfeervol is aangekleed voor Koningsdag. Alle ondernemers hebben een oranje raamsticker ontvangen en zijn gevraagd om hun etalage origineel in te richten. Speciaal daarvoor heeft het Ondernemersfonds enkele weken geleden dan ook een etalagewedstrijd georganiseerd. 

Etalagewedstrijd

De ondernemer die de mooist versierde etalage in de stijl van Koningsdag heeft ingericht, ontvangt een prijs t.w.v. € 500,00 om samen met het team een activiteit te ondernemen. Op 20 april heeft de jury een rondje door de hele binnenstad gemaakt om de mooiste etalage te kiezen. Geweldig om te zien dat een groot aantal ondernemers veel aandacht aan de etalages heeft besteed! De koning en zijn gevolg kunnen naar Tilburg komen, de stad is er klaar voor.

Zoete Zaken

Hoewel vele etalages een prijs verdienen, kan er maar één de winnaar zijn. De ondernemer met de meest koninklijke etalage is dan ook Zoete Zaken in de Tuinstraat. Met een prachtige gouden taart, prominent in de etalage, heeft deze ondernemer de winst gepakt. Op respectievelijk de tweede en derde plaats zijn Shoeby in de Heuvelstraat en Runnersworld aan de Schouwburging geëindigd.

Winnaar Koningsdag etalagewedstrijd: de gouden taart van Zoete Zaken

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Reageer op dit bericht