Nieuws

vrijwilligersprijzen
Let op! Dit artikel is al 407 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Winnaars vrijwilligersprijzen Tilburg 2017 bekend

Afgelopen vrijdag zijn bij Interpolis de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2017 uitgereikt. De titel Vrijwilliger van het jaar ging naar het echtpaar Marij en Paul Looijkens. ’t Koffiemomentje Udenhout is uitgeroepen tot Vrijwilligersorganisatie van het jaar en de Jonge Vrijwilligersprijs ging naar Abdellah Aknin.

Winnaars vrijwilligersprijzen

Echtpaar Looijkens

Het echtpaar Looijkens zorgt al meer dan twintig jaar dat alles reilt en zeilt in wijkcentrum De Baselaer aan de Hoefstraat. Aan hen kun je het met een gerust hart overlaten: barwerkzaamheden, klussen, inkopen doen, de ruimten inrichten en sfeervol maken, openen en sluiten van het gebouw. En ze doen het met plezier!

’t Koffiemomentje

Bij ’t Koffiemomentje in Udenhout kunnen ouderen twee keer per week genieten van een gezellige ochtend. Een hechte en deskundige groep vrijwilligers verzorgt en organiseert wekelijks de bijeenkomsten. Ze doen spelletjes met de deelnemers, maken een praatje en zorgen voor een gezellige lunch.

Abdellah Aknin

De Tilburgse Stimuleringsprijs voor de jonge vrijwilliger gaat dit jaar naar Abdellah Aknin. Hij kan met recht een doorzetter genoemd worden. Drie jaar lang volgde hij weekendschoolonderwijs. Sindsdien is hij actief als vrijwilliger bij diverse educatieve activiteiten voor jongeren en adviseert hij de jongerenadviesraad in Tilburg-Noord.

Organisatie

In opdracht van Gemeente Tilburg organiseert ContourdeTwern de verkiezing en uitreiking van de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2017. Interpolis en Rabobank Tilburg en omstreken stelden het prijzengeld beschikbaar en verzorgden de feestelijke prijsuitreiking.

Reageer op dit bericht