Nieuws

sfeerverlichting
Let op! Dit artikel is al 178 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Winter in Tilburg: prachtige sfeerverlichting brandt in de binnenstad (fotoreportage)

Tienduizenden lampjes, een romantische sfeer en volop gezelligheid: de sfeerverlichting brandt weer in de binnenstad en dat levert prachtige foto’s op. Fotograaf Camiel van de Wijdeven ging op pad en maakte fantastische foto’s.

Foto’s: Camiel van de Wijdeven

Ook dit jaar heeft het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg geïnvesteerd in een winterse beleving in de stad. Hoewel de winterkermis niet doorgaat, komen er talloze activiteiten bij. Denk bijvoorbeeld aan een winterse editie van Tilburg Zingt. Ook de verlichting is uitgebreid en grootser dan ooit. Ga de komende tijd zeker in de avonduren een kijkje nemen in het centrum en geniet van de prachtige verlichting en romantische sfeer die in de stad hangt.

Fotoreportage sfeerverlichting

 

Winterse activiteiten

Benieuwd welke winterse activiteiten allemaal georganiseerd worden? Hierbij een kleine impressie.

  • Vrijdag 7 december: opening Winter in Tilburg met feestelijk moment op de Heuvel.
  • Zaterdag 8 & zondag 9 december: weekend staat in het teken van demonstraties, advies, inspiratie en proeverijen in de binnenstad. Uiteraard is het thema winters.
  • Zaterdag 15 december & zondag 16 december: door de gehele binnenstad klinkt muziek. Bezoekers worden getrakteerd op kerstliederen, moderne, verrassende en verwonderende kerstmuziekacts. Het Ondernemersfonds is ook hard aan het werk om een kerstspecial van Tilburg Zingt te realiseren in de Stadhuisstraat op zaterdag 15 december. Zondagochtend 16 december vindt de kersteditie van de Dwalerij plaats.
  • Zaterdag 22 december & zondag 23 december: kerstelfen zorgen voor een kerstsfeer in de binnenstad.

Ook leuk: er rijden gratis fietstaxi’s rond, de binnenstad wordt op 21 december omgedoopt tot ‘Foute Kersttrui Vrijdag’ en er vinden kerst ghosttours plaats. Ook staat speciaal voor de kids Spruit Festival op het programma. De agenda tijdens de decembermaand wordt de komende periode steeds verder uitgebreid. Daarvoor kun je het beste www.winterintilburg.nl in de gaten houden.

Reageer op dit bericht