Nieuws

Winter Love Festival
Let op! Dit artikel is al 584 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Winter Love Festival in aantocht: sprookjesachtig theater, live muziek en gratis workshops

De kerstverlichting hangt in de binnenstad, de oliebollenkraam staat weer op het Pieter Vreedeplein en het is weer acceptabel om handschoenen te dragen. Winter is in aantocht. Om dit te vieren kun je bij GroenRijk Tilburg op 3 en 4 november terecht voor het Winter Love Festival: een gratis festivalweekend met onder andere sprookjesachtig theater, workshops, live muziek en een foodcorner. Laat die winter maar komen!

Foto: Corné Hannink

Na het grote succes van de eerste editie vorig jaar, pakt GroenRijk dit jaar nog groter uit. Het tuincentrum is omgetoverd tot een heus indoor festivalterrein met verschillende sfeervolle festivalareas. Tijdens het Winter Love Festival val je van de ene in de andere verrassing met verschillende artiesten, trendtalks, toffe groene workshops, theatervoorstellingen en ateliers. Na het openingsweekend inspireert GroenRijk je nog tot 31 december met de laatste lifestyle trends voor binnen en buiten.

Programma Winter Love Festival

Het programma van het tweedaagse festival bestaat uit veel verschillende onderdelen voor jong en oud. Van winterse barbecueworkshops tot een talentstage en van een schminkcorner tot het ‘Christmas Experience Centre’. Mocht je benieuwd zijn naar alles wat het Winter Love Festival te bieden heeft, check dan hier het volledige programma.

Aftermovie 2017

Benieuwd welke sfeer het Winter Love Festival vorig jaar met zich meebracht? Bekijk dan hier de aftermovie van 2017!

Reageer op dit bericht