Nieuws

oliebollen
Let op! Dit artikel is al 398 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Winterbeleving in Tilburg: we kunnen weer oliebollen eten

Je kunt je ijskrabbers weer in de auto leggen, komt waarschijnlijk in het donker thuis na het werk en de plannen voor het kerstdiner worden gemaakt. Oftewel: de winter komt eraan. Ook Tilburg maakt zich op voor de feestmaand en komt steeds meer in wintersferen. Inmiddels kunnen we zelfs oliebollen kopen op het Pieter Vreedeplein.

Daar staat sinds vorige week de gebakkraam van Bierens. Je kon deze gebakkraam voorheen onder andere op de Katterug vinden, maar de kraam is verplaatst naar het Pieter Vreedeplein. Dit komt doordat ze flink aan het verbouwen zijn rondom de Emmapassage. De Primark is in aanbouw en op maandagmiddag zijn bouwvakkers bezig om een deel van de entreeoverkapping van de Emmapassage te verwijderen. Dit moet er voor zorgen dat groot transportverkeer makkelijker over de Katterug kan rijden.

emmapassage-2 emmapassage

Sfeerverlichting binnenstad

Ook de sfeerverlichting in de binnenstad wordt opgehangen. Vorige week konden we al genieten van een prachtig Dwaalgebied in de avonduren, deze week wordt de laatste sfeerverlichting opgehangen. Na Sinterklaas volgt de kerststal en worden er grote kerstbomen geplaatst in de binnenstad die ook verlicht gaan worden.

Reageer op dit bericht