Nieuws

Proosten met een VDT-Advocaat
Let op! Dit artikel is al 16 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wist je dat… VDT-Advocaten gratis juridisch advies geeft onder het genot van een biertje

VDT Advocaten helpt ondernemers maar al te graag. Het is niet voor niets dat de slogan van dit Tilburgse advocatenkantoor luidt ‘VDT onderneemt met je mee’. Dit doen zij uiteraard voor hun bestaande klanten, maar VDT gaat daar graag een stapje verder in. Zij vinden namelijk dat iedere ondernemer – groot of klein, startup of scale-up – op een laagdrempelige manier toegang zou moeten krijgen tot advies bij juridische uitdagingen. En dat doet VDT op de ontspannen manier die hen kenmerkt: onder het genot van een biertje. 

Geen statische kantoorafspraak, maar proosten met een advocaat. En wel met het eigen bier van VDT, genaamd ‘de Blonde Bef’. Samen met de juiste advocaat die bij jouw uitdaging past, drink je een biertje op een prachtige locatie in het centrum van Tilburg. Je kunt bij VDT terecht met een bonte en kleurrijke verzameling aan vragen of kwesties. Denk daarbij aan thema’s als personeelszaken, privacy (AVG) of de optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Arbeidsrecht

Gedoe met je personeel? Vragen over jouw arbeidsovereenkomsten, loonsancties of disfunctionerende medewerkers? Dan kun je bij Mindy terecht.

Proosten met een VDT-advocaat

Je maakt geheel vrijblijvend een afspraak met Mindy via deze agenda-tool op de website van VDT Advocaten. Afspraken kunnen ingepland worden van 25 tot en met 29 oktober.

Unieke locatie in Tilburg

Om de beleving compleet te maken, zorgt VDT ervoor dat jullie kunnen proosten op een unieke locatie in het centrum van Tilburg. Wij verklappen nog niets, maar verwacht geen doorsnee horeca-locatie waarmee je wellicht al bekend bent. Stay tuned want hierover houden we je op de hoogte!

Meer over VDT Advocaten

VDT Advocaten houdt kantoor in Vormenrijk, tegenover het Tilburgse Spoorpark. Het is een full-service kantoor voor het MKB(+) met de focus op Tilburg en omgeving. ‘Wat niet fout gaat, hoef je niet op te lossen’ is één van de motto’s van VDT. Zij betitelen zichzelf dan ook niet als de traditionele advocatenpraktijk die pas ingrijpt als het escaleert. Meer informatie over de expertises en diensten van VDT lees je op de website.