Halve finale Nederland-Argentinië kijken in Tilburg

Nederland-Argentinië! Nederland staat in de halve finale, wie had dat gedacht nadat ‘we’ niet zo heel overtuigend waren tegen Costa Rica? Volgens de voetbalzuurpruimen met snor/baard/bril moesten we maar niet gaan naar het land van het Jogo Bonito afreizen om ons de vernedering te besparen. Voetbalgod Van Gaal heeft inmiddels de grote mondjes van de zuurpruimpjes gesnoerd. Het resultaat is dat we in de halve finale van het WK voetbal 2014 staan.

De Nederlandse fans zijn in een soort van voetbalextase beland die te vergelijken is met vier jaar terug, die ontstond toen nadat we Brazilië naar huis stuurden. Over Nederland lag een oranje deken die warm aanvoelde, verbroedering alom. Die is er nu ook wel, zeker in Tilburg.

 En het gaat weer druk worden in Tilburg!

We hebben weer op een rijtje gezet waar je woensdag om 22:00 uur kunt kijken. Het belooft wederom een heerlijk voetbalfeestje te worden! HUP HOLLAND!

Waar in Tilburg kijk jij de halve finale Nederland-Argentinië?

Bekijk hier het overzicht van Tilburgse horecagelegenheden waar de wedstrijden van het Nederlands elftal op het WK live worden uitgezonden:

  • Wil je de wedstrijd bekijken op het grootste WK-buitenscherm van Tilburg? Dan moet je in de Stadhuisstraat zijn. Daar staat namelijk een LEDscherm van 5×3 meter.
  • Bar Le Clochard zendt elke Nederlandse wedstrijd uit op groot scherm! Daarnaast zal tijdens de duur van deze wedstrijden een speciale drank actie gelden. Ook staan elke wedstrijd de gezelligste feest DJ’s weer voor je klaar!!
  • Bij de Boekanier kun je voor €10,00 een kan bier kopen tijdens de wedstrijden. Vanuit de Boekanier is er zicht op het grootste scherm van Tilburg waardoor jij geen seconde van de wedstrijd hoeft te missen.
  • Bij Café Philip hangen de WK slingers al weken aan de gevel. Ze zijn er klaar voor! Met maar liefst 13 schermen en airco is het goed vertoeven tijdens de wedstrijden.  De blauwe munten zijn geldig tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd.
  • Lokaal Zeven is dé kroeg gelegen aan het Oranjeplein waar de sfeer top is en het bier koud! Met 2 grote schermen onder de luifel en een groot scherm binnen heb je overal perfect zicht. De dj op het Oranjeplein zit direct op de geluidsinstallatie aangesloten waardoor het grote feest ook bij Lokaal Zeven wordt gevierd maar wel lekker in de kroeg!
  • Als je bij ’t Vaticaan de wedstrijd gaat kijken, hoef je geen honger te lijden. Naast goedkopere drankprijzen kun je een Frikandel XXL bestellen.
  • Voor €9,50 zit jij in je comfortabele bioscoop naar de wedstrijd te kijken. in Pathé Bioscoop kun jij de wedstrijden in HD bekijken.
  • Bij het Wapen van Tilburg kun je terecht voor de ultieme WK beleving. Ze hebben een speciaal WK-menu samengesteld. Ook kun je de oranje wedstrijden bekijken  in het Wapen van Tilburg.
  • Ook bij Café Joris staan er heerlijke hapjes en drankjes voor u klaar tijdens het WK. Ook het Piusplein is in de ban van het grootste voetbal spektakel van de wereld!
  • Op het Piusplein kun je genieten van voetbal op de terrassen, koude biertjes, volle bak ambiance en epen overwinning. Het Piusplein is een van de leukste oranjepleinen van de stad! Met een scherm van 12 vierkante meter heeft iedereen perfect beeld.
  • Ook bij Waterjump kun je op 7 schermen het Nederlands Elftal aanmoedigen. Daarnaast kun je in de rust penalty’s nemen. Scoor jij, dan krijg je een gratis meter bier. Stopt de keeper de bal heeft bij een meter bier gewonnen en schiet je naast of over, helaas pindakaas. Je zal dan toch echt een metertje bier af moeten tikken.
  • Bij Café Restaurant The Talk kun je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de prestaties van onze Oranje Leeuwen op 2 schermen die op het terras hangen. Zitplekken genoeg en geen last van rondvliegend bier!
  • Bij Café De Wijn is de wedstrijd zowel binnen als buiten te zien op een groot scherm. Vanaf 20.00 uur open!
  • Bij HAVANA kun je onder het genot van een lekkere cocktail of een biertje de wedstrijd volgen op 3 tv’s. Daarbij hebben ze tijdens de wedstrijd de volgende actie: Steenburger + biertje voor maar € 10,-.
  • Ook bij Café Extase kijk je naar de zenuwslopende halve finale van het Nederlands Elftal tegen Argentinië.  Voetbal op groot scherm in het cafe. Kom genieten van het lekkerste bier, spannende mixjes en koelste frisdrank met de beste rockplaten op het terras. Slecht weer? Geen probleem. Warmtelampen houden je lekker warm en je kunt uiteraard lekker binnen gaan zitten in het cafe aan een van de tonnen, aan de ruime tafel of languit in de Chesterfield banken!. Gratis WiFi en Spellen op voorraad. Muziekkeuze kan beter? Verzoekjes zijn welkom!