Nieuws

WOO HAH!
Let op! Dit artikel is al 304 dagen oud en wellicht niet meer relevant

WOO HAH! 2021 gaat niet door en wordt verplaatst naar zomer 2022

Nadat we eerder al meldden dat Back 2 the 90’s en Park Beats niet doorgaan, cancelt nu ook WOO HAH! de plannen voor een festival in de zomer van 2021. De organisatie ziet onvoldoende perspectief om een hoogwaardig festival te organiseren deze zomer. Fans die tickets hebben gekocht ontvangen op korte termijn de ticketgelden terug op hun rekening. De organisatie maakt wel de data voor de nieuwe editie bekend. Namelijk op 8, 9 en 10 juli 2022. 

Zomer 2021 komt te vroeg

Het is een pijnlijke beslissing voor de organisatie die ook in 2020 het festival al moest annuleren. Vanaf dat moment zette de organisatie alles op alles om komende zomer een mooi festival voor hiphopliefhebbers te organiseren. De afgelopen tijd werd het echter steeds duidelijker dat juli nog te vroeg komt om WOO HAH! te organiseren op het niveau dat bezoekers de afgelopen jaren hebben leren kennen.

Er zijn simpelweg te veel onzekerheden rondom de maatregelen en de beschikbaarheid van artiesten. De organisatie is dan ook met man en macht aan het werk gegaan om het festival in september plaats te laten vinden. Na het verkennen van vele opties en het uitwerken van talloze plannen blijkt helaas dat een editie van WOO HAH! gevuld met de beste live acts en alle fans ook dit jaar nog niet mogelijk gaat zijn.

“Ondanks berichten over garantiefondsen, op stoom komende vaccinatiecampagnes, test evenementen en andere straaltjes licht aan het einde van een heel lange tunnel, komt juli 2020 nog te vroeg om WOO HAH! te organiseren. Na in 2020 WOO HAH! met een jaar te moeten verzetten hadden we nooit verwacht dat het festival in 2021 ook niet door kan gaan . Intensieve pogingen om WOO HAH! naar september te verplaatsen zijn helaas ook gestrand. We willen iedereen nogmaals bedanken voor het geduld en begrip. Ondanks deze tegenslag gaan we met hele team aan de gang om een onvergetelijke editie neer te zetten op 8, 9 en 10 juli 2022,” laat festivaldirecteur Ruud Lemmen weten.

Meer informatie

Kaartkopers van WOO HAH! 2020 en 2021 die er eerder voor hebben gekozen om hun tickets te bewaren ontvangen op korte termijn een e-mail met daarin meer info over de restitutie van aangekochte ticket(s) incl. servicekosten. Ook bezoekers die een ticket in combinatie met een accommodatie via Beekse Bergen hebben gekocht ontvangen restitutie. Ticketkopers hoeven hiervoor geen actie te ondernemen.

Voor meer info m.b.t. de restitutie van tickets bekijk je de Ticket FAQ op de website van WOO HAH!