Nieuws

WOO HAH!
Let op! Dit artikel is al 647 dagen oud en wellicht niet meer relevant

WOO HAH! Festival verplaatst naar zomer 2021

In de strijd tegen de COVID-19 pandemie heeft de Nederlandse overheid een verbod op grootschalige evenementen tot 1 september afgekondigd. Als gevolg hiervan zal de zomer van 2020 een zomer zonder WOO HAH! zijn. In 2021 keert het internationaal toonaangevende festival terug op 9, 10 en 11 juli.

Onvermijdelijk

Na het succes van de uitverkochte editie in 2019 is het team direct aan de gang gegaan met de voorbereidingen voor 2020 en de wens om de beste versie van WOO HAH! neer te zetten voor de fans. De afgelopen weken kwam de COVID-19 pandemie steeds dichterbij, zover dat een zomer zonder WOO HAH! onvermijdelijk is. Het team stond te popelen om de beste editie tot nu toe te maken. Dat maakt dit een moeilijke beslissing en de verslagenheid bij het hele team is groot.

Energie

Natuurlijk is deze maatregel ook een aderlating voor groot liefhebbers van hiphop. Een zomer zonder de gaafste acts op de podia, maar ook zonder de opwaaiende stof van de talloze moshpits en zonder de kenmerkende energie van het publiek. De organisatie vraagt dan ook om deze energie een jaartje te bewaren en in 2021 twee keer zo veel energie te geven.

Bewaar je ticket, geniet later

De kaartverkoop voor WOO HAH! 2021 is per direct gestart via de website. Iedereen die een kaartje had voor de editie van 2020 heeft de mogelijkheid om via het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’ de tickets te bewaren voor WOO HAH! 2021. Ook eerder geboekte accommodaties bij Beekse Bergen en upgrades voor Camp WOO HAH! blijven geldig voor de nieuwe editie.

Reageer op dit bericht