Nieuws

WOO HAH
Let op! Dit artikel is al 145 dagen oud en wellicht niet meer relevant

WOO HAH! toont internationale klasse als hiphopfestival (foto’s)

Met dagelijks ruim 37.000 bezoekers uit meer dan zestig verschillende landen kijkt WOO HAH! terug op niet alleen de grootste, maar ook de meest succesvolle editie tot dusver. Headliners Travis Scott en Stormzy gaven shows van wereldniveau. 

Foto’s: Jules van Iperen

Ook Pusha-T, Schoolboy Q, Skepta, Rae Sremmurd, Little Simz en BROCKHAMPTON maakten indruk in de Beekse Bergen. Naast de shows zorgden de Desperados City nachtclub en hostings bij de skate-are The Block voor een unieke en energieke sfeer. Wil jij dit gigantisch vette festival volgend jaar niet missen? Noteer dan alvast vrijdag 10 t/m zondag 12 juli 2020 in je agenda.

‘Zoveel gelijkgestemden op één plek’

Festivaldirecteur Ruud Lemmen is ook in zijn nopjes. “Elk jaar opnieuw blijft het fantastisch om zoveel gelijkgestemden op één plek te zien. Het enthousiasme, het plezier, maar vooral de onuitputtelijke energie van het WOO HAH! pubiek is ongekend en lijkt elk jaar alleen maar te groeien. Dit jaar was onze tweede editie op het terrein van de Beekse Bergen, een editie waarin wij veel verbeteringen door hebben kunnen voeren en ook de wensen van ons publiek succesvol door hebben te weten vertalen naar een beter en mooier festivalterrein. De ambities en de wensen voor onze 2020 editie zijn torenhoog en we kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan om volgende editie nog beter te maken!”

Fotoreportage

Ook in de stad Tilburg was te merken wat er in de Beekse Bergen op het programma stond. Duizenden jongeren trokken vanaf vrijdagmiddag al door de binnenstad op zoek naar een eerste biertje om vervolgens per bus af te reizen naar het festivalterrein. Natuurlijk waren wij aanwezig op het festival en hebben we een mooie fotoreportage gemaakt. Alle foto’s kun je in dit fotoalbum vinden. Voor een impressie; check onderstaande beelden.

 

Reageer op dit bericht