Woolstock: ergens in een wei

Hoera! Tilburg is weer een nieuw festival rijker: Woolstock. In het weekend van 22 en 23 augustus vindt dit besloten lowbudget kampeerfeestje plaats, ergens in een wei in de buurt van Tilburg. 

Wat kun je verwachten? Bandjes, DJ’s, kampvuur en all-inclusive eten en drinken. Op het programma staan onder andere Monomyth, Tangled Horns, GgU:LL, Yama, Dario Mars & The Guillotines, Elle Bandita, El Cantina en Louisiana Voodoo Centre. Bekijk hier de volledige line-up

.schaap

Ergens in een wei

Woolstock vindt plaats ergens in een wei rondom Tilburg. De locatie van dit weiland krijg je te horen bij aankoop van een ticket. De kaartjes kosten €60,00, daarvoor kun je eten, drinken en blijven slapen in je tentje. Jongeren tussen 11 t/m 17 jaar betalen voor het volledige weekend maar €30,00. Tot 10 jaar kom je gratis binnen. Ook kun je een losse dagkaart voor vrijdag kopen, deze kost voor volwassen €25,00 en voor jongeren €12,50.  Een zaterdagticket kost een volwassene €45,00 en een jongere €22,50.

Kaartverkoop

De kaarten kun je kopen op één van de voorverkoopavonden/-middagen. Ophalen van tickets kan in Tilburg, Oisterwijk, Oss, Antwerpen en Yellowstock. Bekijk hier wanneer je waar je ticket kunt halen. Mocht dit niet lukken? Dan kun je je ook per mail aanmelden en het bedrag overmaken. Check daarvoor de website. Let op! De verkoop van kaarten sluit zaterdag 16 augustus. Er is geen verkoop aan de deur!

Wil je meer informatie? Bekijk dan de website van Woolstock.