Nieuws

Fortnite
Let op! Dit artikel is al 366 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Word de beste in Fortnite op Tilburgse Kermis

Wie wordt de beste Forniter van Tilburg? De razend populaire game Fortnite doet zijn intrede op de Tilburgse Kermis. De BusinessHub Besterd aan het Besterdplein 5 wordt in het eerste kermisweekeinde namelijk omgetoverd tot Game Hub waar iedereen Fortnite kan komen spelen en kans maakt op een mooie prijs!

Fortnite op Tilburgse Kermis

In de speciale gameruimte achter de BusinessHub Besterd-winkel staan acht PlayStation 4-consoles uitgestald waar je Fortnite op kunt spelen. Iedereen die de game wil spelen, kan hier in ieder geval het eerste weekend van de kermis terecht. Voor €5,- kun je twee rondes spelen, maak je kans op een mooie prijs én word je opgenomen in de kermisranking.

Uniek op de kermis

Het is voor het eerst dat Fortnite te spelen is op de Tilburgse Kermis of welke andere kermis dan ook. De combinatie tussen de grootste game van dit moment, de grootste kermis van de BeNeLux, een concept dat ruimte biedt aan nieuwe business maakt dit initiatief tot een uniek project. De kinderen kunnen tijdens de kermis even gamen en de papa’s, mama’s, opa’s of oma’s drinken lekker een kop koffie (of een ander drankje) in het voorste deel van de Hub.

Een opa en oma uit de Besterd zeggen het volgende hierover: “Als ik nu mijn kleinkinderen app dat ze kunnen Fortniten op de kermis, dan reageren ze gelijk om te komen logeren – anders duurt dat langer.”

  • €5,- voor twee rondes
  • BusinessHub Besterdplein 5
  • 20 tot en met 29 juli

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Reageer op dit bericht