Nieuws

evenementenhulpverlener
Let op! Dit artikel is al 1069 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Word evenementenhulpverlener voor het Rode Kruis Tilburg

Het Rode Kruis Tilburg is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De vrijwilligers gaan na een interne opleiding aan het werk als EHBO’er tijdens evenementen in de regio. De afdeling krijgt steeds meer vraag naar evenementenhulpverleners door de groei van het aantal evenementen in de regio en de hogere eisen die organisatoren stellen.

Evenementenhulpverlener voor het Rode Kruis

Het Rode Kruis vraagt van zijn nieuwe vrijwilligers dat zij in het bezit zijn van een geldig EHBO-certificaat of bereid zijn dit te halen. Daarna worden ze intern opgeleid tot evenementenhulpverlener. Het Rode Kruis Tilburg zet zijn hulpverleners in bij de Ten Miles of op de Tilburgse kermis, om een voorbeeld te noemen.

Het is ontzettend leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij het Rode Kruis Tilburg. Niet alleen omdat je mensen kunt helpen, maar ook omdat je zelf leuke mensen ontmoet en wordt bijgeschoold.

In het hele land zijn afgelopen jaar zo’n 9000 EHBO’ers en medici van het Rode Kruis ingezet op 1800 grotere evenementen. De bekendste en grootste is de Vierdaagse te Nijmegen met 700 vrijwilligers.

Naast evenementenhulpverleners is het Rode Kruis ook op zoek naar diverse andere vrijwilligers. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Reageer op dit bericht