Workshop ‘online communiceren’ bij Supair Marketing blijkt een succes

Dat er tal van vraagstukken bestaan over hoe je als kleine ondernemer omgaat met alle online kanalen die er zijn, bleek afgelopen donderdag 26 juni. Voor de tweede keer in 3 maanden organiseerde Supair Marketing een workshop voor ondernemers in Tilburg en omgeving. Dat dit een geslaagd recept was, toonden de ruim 30 gezichten in de ruimte toen spreker Joyce Lankhaar aan haar introductie begon.

De deelnemers doken in één ochtend dieper in de wereld van online marketing en het samenstellen van een gerichte online boodschap voor het bedrijf, hoe groot of klein ook. Binnen de zeer diverse groep deelnemers ontstond al snel een gevoel van herkenning in de vragen, frustraties en twijfels die bij hen als ondernemer bestaan.

Spreker Leander Kolen: “We worden als mensen overdonderd met promotionele impressies, via allerlei kanalen. Je bedrijf is online, je potentiële klant is online, maar ook je concurrent. Dus wat  moet je doen om te zorgen dat je potentiële klant jou anders of beter vindt dan de rest?”

Deze vraag vormde dan ook de basis van de workshop en de inhoud van de bijeenkomst stond hiermee in het teken van praktische tips en handreikingen, sterke voorbeelden en pakkende verhalen. De ontspannen en interactieve sfeer droeg bij aan het stellen van prikkelende vragen en een prettige dosis humor maakte de workshop tot een succes.

Het team kijkt terug op wederom een succesvol en geslaagde ochtend.

Ook uitgenodigd worden voor de volgende gratis workshops?
Meld je hier vrijblijvend en gratis aan.

Voor informatie over Supair Marketing bekijk je www.supairmarketing.nl.

supair 2