Nieuws

wow burger
Let op! Dit artikel is al 225 dagen oud en wellicht niet meer relevant

WOW Burger viert opening op Pieter Vreedeplein en geeft gratis burgers weg!

Liefhebbers van heerlijke hamburgers kunnen hun hart ophalen. Tilburg heeft er namelijk weer een nieuwe hamburgerzaak bij. WOW Burger is inmiddels geopend aan het Pieter Vreedeplein en viert dit woensdagmiddag 19 februari met een grand opening.

Extra fijn: tijdens de grand opening op woensdagmiddag 19 februari gaat WOW Burger flink trakteren. Van 16:00 – 19:00 uur scoor je namelijk een gratis Classic WOW- of Classic Chicken-menu. Een gratis broodje hamburger, frietjes, sausje en drankje dus. Mag je niet missen!

Gratis menu’s

Ben je woensdagmiddag in de stad? Neem dan vanaf 16:00 uur zeker eventjes een kijkje bij de zaak aan het Pieter Vreedeplein als je de lekkernijen wilt proeven, maar er niet voor af wilt rekenen. Na 19:00 uur kun je uiteraard ook nog een hapje komen eten, maar reken je wel af voor je eten en drinken.

Verse producten

Het unieke aan WOW Burger: ze werken enkel met verse producten. Zo malen ze dagelijks vers gehakt en werken ze enkel met echte kipfilet voor de chickenburgers. Benieuwd naar het menu van de zaak? Er wordt momenteel gewerkt aan de nieuwe website van WOW Burger, maar deze is vanaf donderdag 20 februari weer online. Wel kun je vast een indruk krijgen van de producten via de Facebookpagina.

Meer informatie over WOW Burger

In Rotterdam is WOW Burger al een zeer populaire hamburgerzaak met twee vestigingen. Urban radiostation FunX noemde de burgers van WOW eerder de ‘nummer 1 van Rotterdam’. Veelbelovend voor Tilburg dus! De zaak is gevestigd aan het Pieter Vreedeplein op nummer 170.

Wil je meer weten over de grand opening? Check dan het Facebook evenement.

wow burger

Reageer op dit bericht