Nieuws

wrapped
Let op! Dit artikel is al 1381 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw eetconcept in BANK15: Wrapped, fastfood in een gezond jasje

Inmiddels al heel populair in de randstad, maar in Tilburg een vrij nieuw begrip: fastfood in een gezond jasje. Een mooie kans dachten de mannen van Wrapped: Jimily Asiedu en Joost Telkamp. De twee vrienden starten volgende week in Bank15 met hun snelle, lekkere én gezonde wraps. Jimily: “Je kan het ook wel zien als de verse, ambachtelijke versie van de dürüm.”  

Fotobijschrift: Tijdens de carnavalsoptocht draaiden Joost (l) en Jimily al warm.

Veel gezonder en lekkerder

Stel, je bent ’s avonds laat aan het werk en je wilt tussendoor een snelle en lekkere maaltijd halen. Jimily en Joost kwamen erachter dat je dan niet veel andere opties hebt dan een vette hap. In de tijd dat de Tilburgers samen achter de bar bij De Nacht werkte, brachten zij daarom maar hun eigen eten mee. “Op een gegeven moment begonnen steeds meer collega’s te vragen of wij ook niet wat voor hun wilde maken, omdat het er veel gezonder en lekkerder uitzag”, vertelt Jimily. “Hier moeten we iets mee, dachten we toen”. Zo ontstond het idee voor Wrapped: fastfood in een gezond jasje.

Echte ondernemers

Ondanks dat de 23-jarige vrienden erg ondernemend zijn, hadden ze een paar jaar geleden niet gedacht hun eigen horecazaak te openen. Joost was druk als student Bouwkunde en het organiseren van feesten als DJ. Jimily hield zich naast zijn studie HRM bezig met eigen bedrijven in affiliate marketing en online publishing. “Wij hebben beiden een heel breed interessegebied en zijn daarnaast allebei echte ondernemers”, vertelt Jimily. “Zodra wij ergens gepassioneerd over zijn dan kunnen we binnen no time in een soort tunnelvisie zitten. We hadden zoveel vertrouwen in Wrapped, dat we er vol voor zijn gegaan”.

Fast(healthy)food

Per toeval kwamen de twee uit bij Bank15 en na een half jaar hard werken is het eindresultaat bijna daar. Op de kaart staan een aantal verschillende wraps: allemaal met verse kip en groenten, maar met een twist. Zo is er bijvoorbeeld de ‘Supahot’ variant met onder andere amandelen, pepertjes, ajvar, bosui en zelfgemaakte Wrapped dressing. “We zien dat de health trend in Tilburg steeds meer in opkomst is, kijk bijvoorbeeld naar De Groene Chef. Maar wij willen echt de eerste in Tilburg zijn die healthy fastfood op de markt brengen”.

Wrapped is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 20.00 uur. Ook hopen de mannen zo snel mogelijk hun gezonde wraps te kunnen gaan bezorgen.

Reageer op dit bericht