Nieuws

introductiecursus zenmeditatie
Let op! Dit artikel is al 399 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Begin 2020 helemaal ontspannen: Zen.nl Tilburg start met introductiecursus zenmeditatie

Zen betekent aandacht. Zenmeditatie leert je in het hier en nu te zijn. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de brug tussen de linker- en de rechterhersenhelft dikker wordt door regelmatig te mediteren. Verstand en gevoel gaan meer samenwerken. Het brengt je meer in balans naar een ontspannen leven en maakt je creatiever.

Bij Zen.nl Tilburg (aan de St. Josephstraat) geven ze zenmeditatie-trainingen op een inspirerende, uitdagende en verfrissende manier. De lesmethode is al ruim 30 jaar in Nederland in gebruik en past bij mensen die zoeken naar rust, focus en inzicht.

Introductiecursus zenmeditatie

Zen.nl start binnenkort met een nieuwe introductiecursus zenmeditatie. Dit is een wekelijkse cursus die vijf maanden duurt. Regelmatige beoefening van zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Aan de hand van het basisboek zentraining: ‘Leer denken wat je wilt denken’ van zenmeester Rients Ritskes, leer je mediteren. Er komen diverse onderwerpen aan bod uit het dagelijks leven, zoals omgaan met stress, betere keuzes maken, behoud van je focus en het verhelderen van je doelen in je leven.

Binnenkort start Zen.nl met drie nieuwe introductiecursussen. Meer weten? Of deelnemen aan een gratis proefles? Meld je aan via de website.

Reageer op dit bericht