Nieuws

elf elf
Let op! Dit artikel is al 396 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Zo zag Elf-Elf eruit en dit is de nieuwe Prins van Kruikenstad

Kruikenstad heeft na drie jaar een nieuwe prins: Prins Etienne d’n Irste. Prins Etienne d’n Irste is de opvolger van drievoudig Prins Robèrt d’n Irste en de 25ste Prins van Kruikenstad. Etienne koos Jean Thijs als adjudant. De nieuwe prins werd volgens traditie bekend gemaakt tijdens Elf-Elf.

In tegenstelling tot voorgaande jaren vond Elf-Elf niet plaats op het Willemsplein, maar in de Stadhuisstraat. Dit heeft met de verbouwing van het plein te maken. Ook ging het feestje dit jaar eerder van start, al om 14.11 uur begonnen de carnavalvierders in het straatje. Tijdens deze middag kon je in de  Kruikenkroegen tonpraoten, meedoen aan quizen en een heuse cantus.

Zo zag Elf-Elf eruit

Natuurlijk was ook dit jaar fotograaf Corné Hannink aanwezig bij de elfde van de elfde. Hij maakte foto’s van de carnavalsvierders en de nieuwe raad van elf. Ben je benieuwd? Check dan hieronder hoe Elf Elf eruit zag.

Bekijk de meer dan 600 foto’s die Corné Hannink maakte in dit fotoboek.

Bekijk hier elfde van de elfde van Veul Gère

Ook leuk om eens te bekijken: de avonturen van Veul Gère! Zij namen tijdens de Elfde van de Elfde het Instagram-kanaal van Tilburg.com over. Daarin volg je tot op het uur de (dronken) dag en nacht van de Tilburgse carnavalsvereniging. Check hier de verhalen en wees er snel bij: deze zijn maar 24 uur te bekijken!

Reageer op dit bericht