Zoals bij jullie bekend, de leukste uittips voor dit weekend

uittips

De Sint zat te denken, wat hij een heleboel toffe Tilburgers moest schenken. Hij zat eerst te denken aan wat poen, waar jullie iets leuks mee kunnen doen. Maar daarvoor was de Sint niet al te gedreven en dus heeft hij hetgeen wat je niet mag missen in Tilburg dit weekend in rijmvorm geschreven. Dus snel verder lezen en heel rap, dan kun jij het hele weekend lekker op stap. 

Foto: Maickel1988 (Instagram)

Hele weekend

Je las het al in onze digitale krant, hier schud je de Sint de hand:

De Sint deed jullie tijdens de intocht al de hartelijke groeten en je kunt hem dit weekend nog op verschillende plekken ontmoeten. Wil je in de watten worden gelegd door de Goedheiligman en genieten van al de pietenpret? We hebben de plekken die de Sint bezoekt voor je op een rijtje gezet.

Vrijdag 2 december 2016

Voor cadeaus op pad? Extra koopavond in de Tilburgse binnenstad

Ben jij al bijna met je surprise klaar maar moet je nog een cadeautje kopen? De binnenstad is vrijdag tot 21:00 uur open.

Dit moet je zien: Tim Odell in 013

Heb jij zin in een avondje voor in de boeken? Dan kun je het beste het concert van Britse zanger Tim Odell in 013 bezoeken.

Eraf gaat het dak in Cul de Sac

Roep je vrienden bijeen, geen gemaar en ga vrijdagavond naar Cul de Sac want Disco Snolly bestaat één jaar. Dus snel van die bank en een feestje vieren met veel drank.

Zaterdag 3 december 2016

Maak je niet dik en ga naar de filmpremière van ‘Ik’

Dit komt je weekend zeker ten gunsten, schaf snel je kaartje aan en we zien je bij Factorium Podiumkunsten.

Leuk bezoek bij de presentatie van een fotoboek

Zaterdag is Bibliotheek Midden-Brabant zeer vereerd, want in Tilburg wordt het boek ‘Vergane Glorie in Nederland en België’ gepresenteerd.

Ga heel gauw naar Jan van Besouw

Harry Piekema zingt, vertelt, bedenkt, acteert, ontroert en geeft mensen een lag op het gezicht, net zoals wij doen met het maken van dit gedicht.

Dit wil je zien, Supersized Freestyle in 013

Je hoeft niet te dansen als een houterige tak op de platen van Paul Elstak. Maak je niet druk want er is veel meer, zo kun je voor een cursus hakken bij de volgende dj’s in de leer.

Zondag 4 december 2016

Marshmallows branden in de Oude Warande

Is het weer erg koud en vooral erg guur? Kom je dan opwarmen midden in de natuur bij een heerlijk kampvuur.

Leev hoezee, drie punten voor Willem II

Aanstaande zondag is het niet alleen kèèke en zèèke, maar de Tricolores naar de drie punten tegen FC Twente kwèèke!

Altijd prijs met de Trappers op het ijs

Niets dat je ontbeert, want bij de Trappers is een middagje spektakel gegarandeerd. Of ze gaan winnen hoef je niet meer te vragen, want in eigen huis zijn ze dit seizoen ongeslagen.

Uniek genieten van live muziek

Is dansen en naar muziek luisteren helemaal je ding? Dan ben je op zondag middag bij Café Joris te vinden tijdens de Sunday Swing.

Meer uitgaanstips:

Bovenstaande activiteiten zijn slechts een aantal uittips bij ons bekend maar er is veel meer te doen in Tilburg dit weekend. Wil jij je eigen agenda verrijken? Dan raden we je vooral aan om onze uit-agenda te bekijken.