Zoek jij een (bij)baan in de horeca of retail? Dit zijn de leukste openstaande vacatures van dit moment in deze sectoren

Vacatures

In Tilburg en omgeving barst het van de openstaande vacatures! In verschillende sectoren staan mooie kansen voor je klaar. Om je op weg te helpen, bundelen wij wekelijks de leukste vacatures in de regio. Met deze week mooie kansen in de horeca en retail. Kijk je mee?

Cookaholics is op zoek naar koks, bediening medewerk(st)ers en helpende handjes

Cookaholics is een gedreven party cateraar. Ze lopen graag voorop, zijn fanatiek en hebben zin in de toekomst! Recent vierde dit toffe bedrijf het elfjarig bestaan, hierover spraken wij met compagnons Gijs en Steffan. Of het nu gaat om het opzetten van een pop-up restaurant, een zakelijk evenement, een bruiloft, privéfeest tot een dinertje thuis: Cookaholics maakt het mogelijk. En daarvoor hebben ze ook jou nodig!

Meesterbakker van Iersel zoekt personeel in verschillende functies

Meesterbakker van Iersel is een familiebedrijf dat sinds 1946 brood en banket verkoopt via eigen winkelvestigingen. Inmiddels zijn dit er maar liefst vijftien en om deze draaiende te houden, zoeken ze versterking van het team. Lijkt het jou leuk om met enthousiasme het brood- en banketassortiment van Meesterbakker van Iersel te verkopen? Of ben je (banket)bakker in opleiding en ben je op zoek naar een plek waar jij alle kneepjes van het vak kan leren? Kijk dan eens naar de openstaande vacatures:

Latenzo is op zoek naar een weekendhulp

Latenzo is een supertoffe modezaak in Udenhout en Goirle. Bij Latenzo is voor ieder wat wils: zo winkel je er dames- en herenmode, schoenen en lifestyle accessoires. Recent is in de kelder van de winkel in Udenhout ook de Girl Cave geopend: een extra afdeling met merken als NA-KD, Loavies en My Jewellery. Als versterking van het team is Latenzo op zoek naar een enthousiaste weekendhulp, is dit wat voor jou?

Werken bij De Mandemakers Groep

De Mandemakers Groep is een groot bedrijf dat blijft groeien, maar de familiaire sfeer van het familiebedrijf nooit heeft verloren. Momenteel zijn ze op zoek naar personeel in meedere functies, waaronder in de functie orderverwerk(st)er. Weet jij wat de stelling van Pythagoras inhoudt en hoe je de straal van een cirkel moet berekenen? Dan zou zomaar de vacature van orderverwerk(st)er goed bij jou passen. Als medewerk(st)er binnendienst ga jij ervoor om iedere orderbon 100% volledig en foutloos te krijgen. Lees hier meer over de functie:

De Kiosk in het Spoorpark zoekt versterking

Yes! Het is eindelijk heerlijk weer en daarom gaan de kioskluiken in het Spoorpark ook tot in de avonduurtjes open. Ben jij op zoek naar een bijbaan en lijkt het je leuk om te werken op dé To Go locatie van het Spoorpark? Check dan eens de onderstaande vacature.

Andere toffe horeca vacatures

Alle horecavacatures op een rijtje? Je checkt ze hier.

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: