Nieuws

arbie's
Let op! Dit artikel is al 608 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Zomer in je bol: Rauwbraken nu al begonnen met preventie processierups

Het kwik van twintig graden Celsius wordt dit weekend bereikt. Helaas kunnen we beperkt genieten van het mooie weer en laten de terrasjes en zwemplassen nog even op ons wachten. Maar bij Rauwbraken in Berkel-Enschot zitten ze niet stil. Ze zijn deze week namelijk begonnen met het preventief bestrijden van processierupsen.Β 

De bomen om het natuurwater en het strand worden namelijk bespoten met biologisch bestrijdingsmiddel. Dit zorgt ervoor dat de rups geen blad meer eet en uiteindelijk dus sterft. Zo doet Rauwbraken er alles aan om ervoor te zorgen dat jij komende zomer, wanneer de maatregelen rondom het Coronavirus worden versoepeld of afgeschaft, onbezorgd kunt genieten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij doen er alles aan om jullie een toffe, onbezorgde zomer te bezorgen. β˜€ Daarom beginnen we deze maand al met het preventief bestrijden van de π’‘π’“π’π’„π’†π’”π’”π’Šπ’†π’“π’–π’‘π’”π’†π’! πŸ›πŸš« De bomen worden bespoten met een biologisch bestrijdingsmiddel, waardoor de rups geen blad meer eet en uiteindelijk sterft. Wij doen er dus alles aan zodat niemand er dit jaar last van heeft! #strandbad #rauwbraken #abonnement #april #augustus #ideaal #zomer #summer #zwemmen #swimming #strand #bad #meer #water #rupsen #processierupsen #eikenprocessierupsen #eikenprocessierups #processierups #preventief #bestrijden

Een bericht gedeeld door Strandbad de Rauwbraken (@rauwbraken) op

Coronahinder

Ook Rauwbraken en het bijgelegen Arbie’s Beachhouse ervaren flinke hinder van het Coronavirus. Zo hebben ze besloten om de verkoop van abonnementen tijdelijk stil te leggen. “Wanneer wij open mogen is ook voor ons nog onbekend. Hoe het dan met zwemabonnementen zal gaan, geen idee. Laten we hopen dat iedereen zich aan de genomen maatregelen houdt, zodat we deze zomer weer fijn kunnen genieten van het buiten zijn,” schrijft Arbie’s op haar website.

Blijf voor actuele informatie dan ook de website in de gaten houden.

Over Arbie’s Beachhouse

Op een steenworp afstand van Tilburg ligt Arbie’s Beachhouse, een uniek strandpaviljoen omgeven door een prachtig natuurbad. Arbie’s is the place to be om ongestoord te genieten van lunch, diner, borrel of feest met familie en/of vrienden!

Reageer op dit bericht