Nieuws

stoomtrein
Let op! Dit artikel is al 254 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Zomers weekend: dames sample sale, Willem II, stoomtrein, Badeendenrace en veel meer

De herfst mag dan wel om de hoek liggen, het wordt gewoon weer een druk en zonnig weekend in Tilburg! En er staat gigantisch veel op het programma. Plannen aan het maken? Check hier snel de leukste uittips op 20, 21 en 22 september 2019. 

Uitgelichte tips

Druk in de Spoorzone

In de Spoorzone is dit weekend gigantisch veel te doen. Zo staat het gratis toegankelijke Gin Festival op het programma bij EVE, kun je bij RAW twee dagen terecht voor Wine Event Tilburg en is de Wagenmakerij het decor van Modelspoor Tilburg. Ook rijdt er een vooroorlogse stoomlocomotief tussen Tilburg en Den Bosch.

Lees snel dit artikel voor meer informatie over deze events.

Dames Sample Sale op het Pieter Vreedeplein

Dit weekend staat er van vrijdag t/m zondag een sample sale voor dames op het programma onder het Pieter Vreedeplein. Je kunt hier de collecties van bekende merken die nu in de winkel hangt, kopen met kortingen van 40% tot 50%.

Het Tributecafé Queen-editie bij Het Elfde Gebod

Vrijdagavond staat er een nieuwe editie van Het Tributecafé op het programma bij Het Elfde Gebod. De avond duurt van 21:30 – 02:00 uur en is gratis toegankelijk.

Make It Jazzfestival

Dit weekend strijkt het Make It Jazzfestival weer neer in Tilburg. Bij Poppodium 013, Theaters Tilburg en Paradox kun je genieten van verschillende optredens.

Badeendenrace in de Piushaven

15.000 knalgele badeendjes gaan met elkaar de strijd aan om als eerste over de finish te dobberen. Er wordt een stormbaan geplaatst, er is volop entertainment en er wordt afgesloten met een barbecue.

Vrijdag 20 september 2019

Zaterdag 21 september 2019

Zondag 22 september 2019

Meer tips

Zijn we iets vergeten? Kan gebeuren, laat het dan even achter in de reacties hieronder. Wil je meer dan alleen tips voor dit weekend zien? Check dan zeker eens onze volledige agenda. Staan leuke dingen in!

Reageer op dit bericht