Nieuws

Speelland
Let op! Dit artikel is al 307 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Zon, zee, strand en ook nog eens geld verdienen: wordt dit jouw nieuwe summerjob?

De Siberische wind lijkt verleden tijd, het wordt al iets langer licht en het is nog maar 41 dagen tot de lente begint. Tijd om na te denken over de zomervakantie! En hoewel op vakantie gaan natuurlijk erg leuk is, moet er vaak ook gewoon gewerkt worden. Hoe gaaf is het dan wel niet als je een écht vakantiegevoel kunt combineren met het verdienen van geld? Dat je na je dienst meteen een frisse duik kunt nemen en kunt opdrogen op het strand… Hoe? Dat lees je hier!

Speelland Beekse Bergen is namelijk op zoek naar parttime werknemers voor het aankomend seizoen. En dat zijn zeker geen saaie studentenbaantjes. Nee, werken bij Speelland heeft behoorlijk wat voordelen. Zo wordt er regelmatig samen een drankje gedronken, heb je altijd gratis toegang tot het park, worden er elk seizoen leuke personeelsfeestjes gegeven, zijn de werktijden flexibel én verdien je natuurlijk ook een mooi salaris.

Speelland Beekse Bergen zoekt….

Lifeguard/toezichthouder

Heb je affiniteit met zwemmen? Dan is dit misschien wel een gave bijbaan voor jou. Als lifeguard bij Speelland Beekse Bergen zie jij erop toe dat (zwemmende) bezoekers zich aan de regels houden. Mocht er een noodgeval zijn, ben jij degene die reddingswerkzaamheden uitvoert. Ook informeer je gasten waar nodig en zorg je dat iedereen met een veilig gevoel kan zwemmen en spelen in het water. En zit je dienst erop, dan spring je gewoon lekker zelf ik het water!

Extra info:

 • Minimaal 16 uur per week;
 • Speelland opent vanaf 30 maart;
 • Heb je nog geen diploma zwemmend redden? Dan biedt Beekse Bergen jou deze aan;
 • Bekijk hier de complete vacature.

Kassamedewerker

Ben jij liever de hele dag in gesprek met gasten die een kaartje voor het park komen kopen? Bekijk dan eens de vacature als kassamedewerker bij Speelland. Naast het verzorgen van entreekaarten en parkeermunten, kan het ook zijn dat je af en toe even moet bijspringen bij een attractie. Alleen maar leuk, een beetje afwisseling!

Extra info:

 • Werktijden zijn globaal tussen 9.30 en 18.00 uur
 • Speelland opent vanaf 30 maart;
 • Veel doorgroeimogelijkheden voor de toekomst;
 • Bekijk hier de complete vacature.

Attractiemedewerker

Denk je aan Speelland, dan denk je naast het strand natuurlijk aan speeltoestellen, glijbanen en waterattracties. En juist daarvoor zoekt Beekse Bergen ook medewerkers. Als attractiemedewerker bedien je de attracties en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten. Het is belangrijk dat je wel van een gezellig praatje houdt, want je bent veel met bezoekers in gesprek!

Extra info:

 • Je kunt solliciteren vanaf 16 jaar;
 • Werktijden zijn globaal tussen 9.30 en 18.00 uur;
 • Speelland opent vanaf 30 maart;
 • Bekijk hier de complete vacature.

Horecamedewerkers

Waar gezwommen en gespeeld wordt, moet natuurlijk ook gegeten en gedronken worden. Daarom is Speelland ook op zoek naar vakantiekrachten, weekendkrachten en parttime medewerkers voor hun horecagelegenheden. Waar je dan precies komt te werken? Dat is heel verschillend. Denk bijvoorbeeld aan het restaurant, de loungebar, maar ook de losse verkooppunten in het park. Een lekker variërende bijbaan dus!

Extra info:

 • Als medewerker maak je kans op kaarten voor o.a. Decibel, WOO HAH! en BKS;
 • Speelland opent vanaf 30 maart;
 • Bekijk hier de complete vacature.

Safaripark en Safari Resort

Zit jouw ideale (bij)baan er nog niet bij? Bekijk dan ook eens de vacatures van het Safaripark of het Safari Resort. Daar kun je onder andere aan de slag als entertainment medewerker, medewerker van de souvenirshop of sous-chef.

Bekijk hier alle vacatures van de Beekse Bergen.

Reageer op dit bericht